featured

Yatırımcılar endişeli: SOL ayıları güçlenmeye devam ederken düşüş derinleşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında devam eden düzeltme aşamasının ortasında, Solana (SOL) fiyatı, 26,8 dolardaki direncinden V şeklinde bir dönüşe tanık oldu. Bu tür bir geri dönüş, satıcıların gücünü yansıtıyor. Satıcılar SOL fiyatını son iki hafta içinde %23,3 oranında düşürdü. Ancak, bu düşüş fiyat 20,4 dolar ile 20 dolar aralığında bulunan birikim bölgesinde durdu. Bu da alıcıların hâlâ trend kontrolüne sahip olduğunu gösteriyor.

SOL

20,4 dolar ile 20 dolar arasında oluşan uzun kuyruklu ret mumu, alıcıların bu seviyeden güçlü bir destek almaya devam ettiğini gösteriyor. EMA’lar da fiyattaki yatay harekete işaret ediyor.

Solana için 24 saatlik işlem hacmi 478,5 milyon dolar. Bu da %40’lık bir kazanç elde edildiği anlamına geliyor.

Konsolidasyon devam edebilir

Yedi hafta boyunca gözde altcoin’in fiyatı, 26,8 dolar ve 20 dolarda bulunan destek noktaları arasında yatay bir trendde kaldı. Uzun süreli konsolidasyon, kripto pazarındaki artan düşüşle ilişkilendirilebilir. Bu da büyük kripto para birimlerinin çoğunun büyüme potansiyelini sınırlayabilir.

Böylece bugünkü ani satışla birlikte SOL, aralığın alt desteği olan 20 doları yeniden ziyaret etti. Ancak, bugünün mumuna iliştirilen uzun süreli düşük fiyat reddi, alıcıların aktif olarak bu destekte birikim yaptığını gösteriyor.

Bu nedenle bir ret mumu, yükseliş eğiliminin tersine çevrilmesi ve devam eden bir menzile bağlı rallinin devam etmesi olasılığının daha yüksek olduğunu gösterir. Satın alma baskısı devam ederse, SOL fiyatı yükselebilir ve 26,8 dolarda bulunan direnç noktasını hedefleyebilir.

Teknik göstergeler

MACD: Göstergenin orta çizgisine yakın dalgalanan MACD ve sinyal çizgileri, piyasa katılımcıları arasındaki tarafsız duyguyu yansıtıyor.

Bollinger Bantları: Bollinger bandı göstergesinin üst ve alt bandıyla hizalanmış yukarıda belirtilen aralık seviyeleri, bu iki seviyenin çok önemli olduğunu gösterir.

SOL, bu yazının yazıldığı sırada 21,26 dolar seviyesinde işlem görürken eğilim ayıların lehine. Volatilite ise orta seviyede.

Gözde altcoin için takip edilmesi gereken direnç noktaları 26,8 dolar ve 30,3 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 22,4 dolar ve 20 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin