featured

Shiba Inu fiyatında yüz güldüren gelişmeler: Yeni listelenme haberi büyük rallinin habercisi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), piyasadaki yüksek volatiliteye rağmen güçlü bir büyüme sergiliyor. Ayrıca, Nexo’daki yeni listelenme haberi de olumlu fiyat hareketinin arkasındaki nedenlerden bir tanesi.

Son 24 saat içinde güçlü bir yükseliş rallisi kaydeden Shiba Inu, 0,000028 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkmayı başardı.

Shiba Inu fiyat tahmini: Sıradaki hareket ne olacak?

Son birkaç saat içinde Shiba Inu’nun fiyatında önemli bir dalgalanma görüldü. Gözde meme coin 0,0000274 dolara gözle görülür bir düşüş yaşamasının ardından hızlı bir şekilde 0,0000294 dolara yükseldi. Ancak bu yükseliş kısa sürdü ve fiyat hafif bir düzeltme yaparak 0,00002855 dolara yerleşti.

Shiba Inu meme coin

Bu volatiliteye rağmen işlem hacmi %31,59 oranında bir artış kaydetti. Şaşırtıcı bir şekilde son 24 saatte 752,92 milyon dolarlık işlem gerçekleşmiş olması, yatırımcıların gözde meme coin’e olan ilgilerinin arttığını göstermektedir.

Geçtiğimiz hafta SHIB, 0,000028 dolar ile 0,000025 dolar aralığında işlem görerek nispeten sakin bir hafta geçirmişti. Aylık grafikte ise %19’luk bir düşüş yaşandığı görülüyor. Ancak son yükseliş hareketi ile birlikte piyasa duyarlılığının daha olumlu bir görünüme sahip olacağı ve boğaların daha fazla güç kazanacağı tahmin ediliyor.

Nexo’dan stratejik listelenme haberi: Shiba Inu yatırımcılarına artısı ne olacak?

Shiba Inu Coin, önde gelen uluslararası kripto para borsası Nexo’da listelenerek önemli bir atılım gerçekleştirdi. Bu ekleme, Nexo kullanıcılarına SHIB tokenlarını yönetmek için çok çeşitli yeni özellikler sunuyor.

Artık yatırımcılar banka veya kredi kartlarını kullanarak SHIB tokenlarını kolayca satın alabilecek ve karmaşık transfer prosedürlerini ortadan kaldırabilecekler. Üstelik Nexo, farklı kripto para birimlerini ödünç almak için teminat olarak SHIB’den yararlanmaya yönelik yeni bir seçenek sunarak daha fazla finansal esneklik sunuyor.

Şu anda Shiba Inu, 0,000029 dolarda bulunan kritik bir direnç noktası ile karşı karşıya. Bu seviyenin aşılması durumunda gözde meme coin 0,00005 dolara yükselebilir. Yukarı yönlü hareketin devam etmesi durumunda ise sıradaki hedef 0,001 dolarda olacaktır. Bu seviye, Shiba Inu fiyatının gidişatı için önemli bir dönüm noktası olabilir.

Öte yandan, ayıların fiyat hareketini kontrol etmeye başlaması durumunda 0,000025 dolarda bulunan destek noktasına bir geri dönüş olabilir. Düşüşün derinleşmesi durumunda hedefler sırasıyla 0,00002 dolar ve 0,000009 dolar seviyelerinde olacaktır. Bu da önümüzde zorlu bir dönem olacağına işaret edebilir.

Mevcut teknik göstergeler Shiba Inu için iyimser bir görünüme sahip. Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 53 işaretinde ve aşırı alım durumuna yaklaşıyor. Ortalama Yön Endeksi (ADX) ise 23,54 seviyesinde. Bu da mevcut trendin sağlamlığını vurgulamaktadır.

Dogecoin20: Meme coin dünyasının en yeni oyuncusu

Meme coin seven yatırımcılar, piyasa lideri Dogecoin’den ilham alınarak oluşturulmuş ve şu anda ön satış aşamasında olan Dogecoin20 projesine de bir göz atmak isteyebilir. Sabit bir arza sahip olan Dogecoin20 fiyat geleceğinin parlak olacağı tahmin ediliyor.

Doge20 Ziyaret Edin

Kısa süre içinde büyük ilgi gören DOGE20 tokenlarını henüz ön satış aşamasında iken 0,00022 dolar gibi düşük bir fiyattan satın alarak maksimum kâr elde etme fırsatını yakalayabilirsiniz.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin