featured

Shiba Inu yakım oranının artması fiyatı yükseltmeye yeterli olmadı! Peki, neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu için yakım işlemleri devam ediyor.

Shiba Inu

Shibburn tarafından yayınlanan yakın tarihli bir tweet’e göre, son 24 saat içinde SHIB ordusu büyük miktarda bir yakım daha yaptı. Böylece yanma oranı %250 oranında bir artış yaşadı.

24 milyondan fazla SHIB, taşınmaz cüzdanlara aktarıldı. Ancak bu meme coin’lerin yarısı, isimsiz bir balina tarafından tek bir işlemde yakıldı. Yanma oranındaki büyük artışa rağmen, fiyat negatif olmaya devam ediyor.

SHIB yanma oranı %245 arttı

Shibburn tarafından paylaşılan son tweet, son 24 saat içinde toplam 27,575,359 adet SHIB token’ının ölü adreslere gönderildiğini gösteriyor. Böylece yakma oranı yaklaşık %250’lik bir artış yaşadı.

Yakılan SHIB token’larının yaklaşık %50’si tek bir transferde ölü bir cüzdana taşındı. -47ab0f ile biten isimsiz bir cüzdan 14,239,888 adet Shiba Inu transferi yaptı.

Önceki gün SHIB ordusu, toplamda 9,000,000 adet yani çok daha az bir yakım gerçekleştirdi. Yine de, dolaşımda 574,067,791,438,648 adet Shiba Inu token’ı olduğundan, yüzde oranı ne kadar yüksek olursa olsun, tüm bu yakılan token’lar oldukça azdır. Yani meme coin’in fiyatı üzerinde hiçbir etkisi yoktur.

Tweet’e göre son yedi gün içinde toplamda 1,826,262,961 adet SHIB tedavülden kaldırıldı.

Balinalar SHIB almaya devam ediyor

Bu arada, Shiba Inu balinaları SHIB stoklamaya devam ediyor. İki balina Etherscan tarafından tespit edilen iki işlemde 10,8 milyar ve 6,7 milyar adet SHIB satın aldı.

Balinalar genellikle SHIB fiyatındaki küçük dalgalanmalar hakkında spekülasyon yapar. Biraz aşağı indikçe milyarlarca dolar alır ve sonra fiyat tekrar yükseldiğinde onları satar. Fiyattaki küçük fark, alıp sattıkları devasa SHIB meblağları ile iyi bir şekilde telafi edilir.

Bu yazının yazıldığı sırada, en popüler ikinci meme coin olan SHIB, 0,00001058 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde %2,92’lik bir düşüş kaydetti. CoinMarketCap verilerine göre SHIB son 1 hafta içinde %7,17 oranında değer kaybetti.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin