featured

Shiba Inu fiyatı Voyager etkisiyle yüzde 5 düştü: SHIB rallisi sona mı eriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İflas eden kripto kredi kuruluşu Voyager Digital, Ethereum ve Shiba Inu tokenlerinden yaklaşık 6 milyon doları Coinbase’e taşıdı. Bu transfer hareketi, SHIB’nin fiyatının son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 5 oranında düşmesine yol açtı.

Firma bir trilyondan fazla Shiba Inu tokenine sahip ve bu da tokenleri borsalara transfer etmenin etkileri konusunda endişeleri artırıyor. Geçtiğimiz birkaç gün içinde Arkham Intelligence kontrol paneli, Voyager’ın Coinbase para yatırma adreslerine Ethereum, Shiba Inu ve USDC gibi dijital varlıkları içeren birkaç işlem yaptığını gösteriyor. En son işlemler, 1.500 ETH ve 250 milyar SHIB tokeninin Coinbase’e transferini içeriyordu.

Analistler, işlemlerin iflas eden firmanın varlıkları ana adresinde konsolide ettiğini öne sürdü. Bu kripto para birimlerini daha fazla satabileceğini gösteriyor. Bu, 30 günlük hareketin sona ermesinin ardından kullanıcıların firma geri kalanını tasfiye etmeden önce varlıklarının bir kısmını çekmelerine olanak tanıdı.

BeInCrypto, kullanıcılarının temmuz ayında platformdan 250 milyon doların üzerinde para çektiğini bildirdi.

Voyager, 90 milyon dolar değerinde kripto varlığı tutuyor!

Para çekme penceresinin sona ermesiyle Voyager, kalan varlıklarını stabilcoinler için tasfiye edeceği bir sonraki aşamaya hazırlanıyor. Ancak bu tasfiyenin özellikle Shiba Inu ve ETH gibi kripto para birimleri için satış baskısı yaratabileceğine dair endişeler var.

Arkham Intelligence gösterge tablosuna göre Voyager,  iflas eden borç veren 93,7 milyon dolar değerinde kripto para birimine sahip. Varlıkların bir dökümü, şu anda 11 milyon doların üzerinde yaklaşık 1.046 trilyon SHIB tokenine sahip olduğunu gösterdi. Firma ayrıca 10 milyon doların üzerinde değere sahip 5 binin üzerinde ETH’ye sahip. Şirketin diğer kripto varlıkları arasında yerel VGX token, Bitcoin ve Shiba Inu yer alıyor.

Shiba Inu fiyat rallisi sona mı eriyor?

Bu arada Voyager’ın SHIB transferi, meme coin hafta sonu rallisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta boyunca, Shiba Inu daha geniş kripto piyasasından daha iyi performans göstererek fiyatını yüzde 20’den fazla artırmıştı. Ancak BeInCrypto verilerine göre, varlığın değeri son 24 saat içinde yüzde 5 düştü.

Shiba Inu

Son olarak dijital varlık testneti topluluk tarafından büyük ölçüde benimsenen ve kullanılan Shibarium katman-2 ağının piyasaya sürülmesini bekliyor.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin