featured

Ethereum analizi: ETH’nın piyasa değeri 8 ayın en yüksek seviyesine ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zincir üstü analiz platformu Glassnode Alerts, bugün paylaştığı bir tweetle Ethereum’un (ETH) gerçekleşen değerinin son 8 ayın en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı. Gönderiye göre altcoin liderinin gerçekleşmiş değeri 181.606.579.492,76 dolara ulaştı.

Bu arada ETH’nin fiyatı basın zamanında önemli bir fiyat noktasına meydan okumaya çalışıyordu. ETH bugünkü günlük mumunu 1.850 doların üzerinde kapatabilirse önümüzdeki 2 hafta içinde 1.980 dolara yükselmeye devam edebilir. Bu yükseliş tezinin doğrulanması, kripto para biriminin fiyatının 1.854,62 dolar civarındaki 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde bir günlük mum kırması ve kapatması ile olacaktır.

Bununla birlikte altcoin’in fiyatı önümüzdeki 48 saat içinde 9 günlük EMA çizgisinin desteğini 1.848,76 dolar civarında kaybederse büyük olasılıkla grafiğindeki 1.829,35 dolar ile 1.840 dolar arasındaki pozitif trend çizgisini test etmek için geri çekilecektir. Bu çizginin altına inilmesi ETH’yi önümüzdeki birkaç hafta içinde 1.690 dolara düşme riskiyle karşı karşıya bırakacaktır.

Ethereum

Ethereum fiyat analizi:

Yatırımcılar ve tüccarlar önümüzdeki birkaç gün içinde Ethereum’un günlük grafiğindeki 9 EMA çizgisini ve 20 EMA çizgisini izlemek isteyebilir. Basın zamanında daha kısa EMA, 20 EMA çizgisinin altında düşüş yönünde konumlanmıştı. Bu da kısa vadeli momentumun satıcıların lehine olduğuna işaret ediyordu. Ancak iki teknik gösterge arasındaki marjın daraldığı gerçeği göz önüne alındığında bu durum değişebilir.

Ethereum’un grafiğindeki 9 günlük EMA çizgisi 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde yükselişe geçebilirse ETH önümüzdeki birkaç hafta içinde 1.980 dolara yükselmek için gereken momentuma sahip olacaktır.

Basın zamanında CoinMarketCap, ETH’nin fiyatının son 24 saat içinde neredeyse hiç değişmediğini ve bu dönem için yalnızca yüzde 0,01’lik bir kazanç kaydettiğini belirtti. Daha sonra ETH, basın saatine göre 1.847,98 dolardan işlem gördü.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin