Shiba Inu fiyatı güçleniyor: Token yakma ve artan talep SHIB'in büyüme potansiyelini artırıyor
Shiba Inu fiyatı güçleniyor: Token yakma ve artan talep SHIB'in büyüme potansiyelini artırıyor

Shiba Inu fiyatı güçleniyor: Token yakma ve artan talep SHIB’in büyüme potansiyelini artırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), diğer birkaç dijital para birimi gibi, daha geniş pazar toparlanma modunda göründüğü için fiyatında yükseliş eğilimi görüyor. Bu yazıyı yazarken Shiba Inu, son 24 saat içinde %3’ten fazla artışla 0,000008944 dolarlık bir spot fiyatla işlem görüyor.

SHIB-USD Chart

Bu fiyat artışı, özellikle CoinMarketCap’ten alınan verilere göre hafta boyunca yaklaşık %10,44 düşüş gösteren ikinci en büyük meme coin için ilk yükseliş eğilimidir. Büyüme hareketleri, düzenli SHIB token yakma işlemleriyle tutarlı bir şekilde gerçekleşti. Protokolün yakma oranı sürekli olarak yüksek kaldığı için Shiba Inu son birkaç gün içinde altı milyardan fazla token yaktı.

Bu yanma olayı, önemli bir şeye işaret ediyor ve meme kripto paranın dolaşımdaki genel arzındaki azalmada somutlaşıyor. Bu ağın özümsediği kıtlık, talepteki tipik büyümeyle birleştiğinde, fiyatta olumlu bir artışa yol açacaktır, bu da SHIB’in fiyatındaki en son artışı açıklıyor.

Kripto paranın 24 saatlik işlem hacmindeki %8’lik artış, bu hipoteze daha fazla güven veriyor.

Shiba Inu ilerliyor, işte beklenenler

Shiba Inu’nun fiyatındaki artış, meme kripto topluluğu için sürpriz olmadı. Bunun nedeni, tokenin daha aşırı volatilite ile bilinmesidir, bu da olumlu duyguların arttığı zamanlarda fiyatını önemli ölçüde artırmaya yardımcı olur.

Normalden daha yavaş olan yükseliş sıçraması, göreli istikrarı gösteriyor ve ileriye doğru, meme coin için daha istikrarlı ancak yavaş bir fiyat artışı bekleyebiliriz. PEPE gibi yeni rakip kripto para girişleri de yakın gelecekte büyümenin yavaşlamasına katkıda bulunabilir.

Şimdilik SHIB, destek olarak 0,0000085 dolar fiyat seviyesini korumayı hedefliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin