featured

PEPE Kripto Meraklıları Arasında Heyecanı Tetikliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınmış kripto analisti Michael Van de Poppe, kısa bir süre önce Twitter hesabında kısa vadeli gerilemeye rağmen PEPE ticareti için hâlâ güçlü bir talep olduğunu paylaştı. Aynı zamanda Eight Global’ın kurucusu olan Van de Poppe‘nin gözlemlerine göre PEPE ilk seviyede yüzde 35’lik önemli bir sıçrama yaşadı ve şu anda yüzde 25’lik artışla ikinci seviyede bir yükseliş takip ediyor.

Kripto para analisti, 220000-240000 aralığında bir ret olacağını tahmin ediyor ve bu da PEPE coin için değerin 140000’e düşmesine neden olabilir. Van de Poppe, düşme noktasından sonra potansiyel değerde yüzde 50-80’lik bir artışa sebep olacak önemli bir yardım desteği bekliyor.

Analist önemli bir artış potansiyeli konusunda iyimser kalırken şimdilik PEPE yatırımcısının uzun bir pozisyon açmadan önce beklemesini de öneriyor. Alım öncesi PEPE değerinin 230000 seviyesini geçmesini yatırımcılara tavsiye ediyor.

PEPE teknik analizi:

Coin Marketcap verilerine göre kripto para yatırımcıları arasında popülerlik kazanan ve Meme coin olarak bilinen PEPE, son 24 saatte yüzde 7,21’lik bir artış yaşadı. Bununla birlikte mevcut işlem hacmini 0,000002012 dolara çıkardı. PEPE’nin işlem hacmi aynı dönemde 562.626.351 dolara yükseldi ve bu durum yatırımcılar arasında ilginin hâlen devam ettiğini gösteriyor.

İddiaya göre bu durum, Meme coin PEPE’nin kripto para piyasasındaki etkileyici performansıyla manşetlere çıkmasından bir hafta sonra yaşandı. PEPE’nin değerindeki son artış, en büyük kripto borsalarından biri olarak kabul edilen Binance listesine bu coinin girmesine bağlanabilir. Bu nedenle PEPE popülaritesinin yükselişte olduğu açıktır ve kripto paranın önümüzdeki haftalarda ve aylarda nasıl performans göstermeye devam edeceğini görmek ilginç olacaktır.

coinedition.com

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin