featured

Shiba Inu fiyat rallisi ‘Shibarium’ lansman gecikmelerinin ortasında yavaşlıyor: Analistlerin SHIB fiyat tahmini nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu (SHIB) 10 Haziran ile 22 Haziran arasında yaklaşık yüzde 40’lık bir fiyat kazancı elde etti. Ancak yaşanan düşüş dalgası, bir başka büyük fiyat düzeltmesine ilişkin korkuları yatıştırdı. Boğalar 0,0000075 desteğini tutabilir mi?

Haziran 2023 yaklaşırken merakla beklenen Shibarium Layer-2 çözümünün lansman tarihi belirsizliğini koruyor. Ayrıca Elon Musk’ın Twitter’ı kısa süre önce Shiba Inu’nun ‘Burn Tracker’ Twitter hesabını askıya aldı. Bu dönüm noktası niteliğindeki olaylar, geçtiğimiz hafta Shiba Inu yatırımcıları arasında düşüş endişelerine yol açtı.

Shibarium lansman gecikmeleri ayı duyarlılığını ateşleyebilir

Shiba Inu yatırımcıları Shibarium’un piyasaya sürülmesini merakla bekliyordu. Çok konuşulan katman-2 ölçeklendirme çözümünün periyodik token yakımlarını mümkün kılması ve gaz ücretlerinin düşürülmesini kolaylaştırması bekleniyor.

Bununla birlikte bu ağ yükseltmesinin başlatılmasına yönelik ilerleme güncellemelerinin gözle görülür bir şekilde eksikliği, yatırımcılar arasında endişelere yol açtı. SHIB Ağırlıklı Duyarlılık, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca negatif bölgede kalmıştır.

Aşağıdaki duyarlılık grafiği, son fiyat artışlarına rağmen SHIB Ağırlıklı Duyarlılığın hala -1 seviyesinde olduğunu gösteriyor.

Shiba

Özetle, -1 Ağırlıklı Duyarlılık puanı, şu anda Shiba Inu hakkındaki her olumlu görüşe karşılık ikiden fazla olumsuz görüş olduğu anlamına geliyor. Bu da ayıların SHIB’yi çevreleyen medya anlatısını sıkı bir şekilde kontrol ettiği anlamına geliyor. Bu eğilim devam ederse potansiyel SHIB yatırımcılarının önemli bir kısmı önümüzdeki günlerde düşüş eğilimine girebilir.

Shiba Inu Network yeni kullanıcı çekmekte zorlanıyor

Geçtiğimiz hafta sonu, SHIB token ağ talebinde önemli bir düşüş yaşadı. Aşağıda görüldüğü üzere, Shiba Inu 16 Haziran’da 8.203 aktif cüzdan adresi kaydetmiştir. 26 Haziran itibarıyla bu rakam 4.257’ye düşmüştür. Bu, aktif adreslerde yüzde 48’lik bir düşüşü temsil etmektedir.

Günlük Aktif Adresler metriği, ağ üzerinde oluşturulan yeni cüzdan adreslerinin toplam sayısını takip ederek yeni kullanıcı edinme oranını değerlendirir. Yukarıda görüldüğü gibi, bu oran önemli ölçüde düştüğünde, temel SHIB tokenının yeni talep bulmakta zorlanabileceğine işaret eder.

SHIB fiyat tahmini: Ayılar 0.000006 doları hedefleyebilir

IntoTheBlock’un Başabaş Fiyat dağılımı verilerine göre, SHIBmuhtemelen 0,000006 dolara doğru bir düşüş gerçekleştirecektir. Ancak şu anda, minimum 0,000007 dolar fiyattan toplam 11,88 trilyon SHIB token satın alan 32.220 yatırımcı muhtemelen bir miktar destek sunacaktır.

Bu kritik destek seviyesi beklendiği gibi katlanırsa, Shiba Inu fiyatı 0,000006 dolara doğru geri çekilebilir.

Yine de SHIB boğaları, SHIB 0,0000085 doların üzerine çıkarsa bu düşüş söylemini tersine çevirebilir. Ancak yukarıda görüldüğü üzere, 680,590 trilyon SHIB tokenini minimum 0,000008 doların seviyesinde tutan 589.900 adresten bazıları geri çekilmeyi tetikleyebilir. Ancak boğalar direnci bir kenara iterse, altcoin Şubat 2023’ten bu yana ilk kez 0,000013’e doğru yönelebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin