featured

Binance; Bitcoin, ETH, XRP, SHIB, DOGE için yeni işlevleri duyurdu: API işlevselliği ne işe yarar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto borsası Binance salı günü, tüm kullanıcılar için Otomatik Yatırım’da API işlevselliğini etkinleştirdiğini duyurdu. Bu özellik, kullanıcıların Auto Invest’te desteklenen 210’dan fazla kripto para arasından tercih ettikleri kripto paralara otomatik olarak yatırım yapmalarına olanak tanıyor.

Binance’de kolay portföy planı oluşturmak

Auto-Invest, kullanıcıların kripto yatırımlarını otomatikleştirmelerine ve kripto varlıklarını büyütmelerine olanak tanıyan bir dolar-maliyet ortalaması (DCA) strateji özelliğidir. Tek bir kripto para birimi için “tek bir token planı” veya bir portföyde birden fazla kripto para birimi satın almak için bir “portföy planı” oluşturmayı sağlar.

Binance

Binance Auto-Invest, 27 Haziran’da yapılan resmi bir duyuruya göre artık API işlevselliğini destekliyor. Yatırım stratejilerini ve portföyleri yönetmek için API’nin kullanılmasını sağlar. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), BNB, XRP, Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) gibi 210’dan fazla kripto para birimi için yeni Otomatik Yatırım planları oluşturmayı içeriyor. Ayrıca PEPE, SHIB, FLOKI ve DOGE meme paralarını da içerir.

Auto-Invest, ödeme seçenekleri olarak 20’den fazla sabit coin ve fiat para birimini desteklemektedir. Ayrıca yatırımcıların durum ve varlıkları sorgulamasına, Otomatik Yatırım planlarını düzenlemesine ve Otomatik Yatırım işlem geçmişini almasına olanak tanır.

Binance, kurumsal müşteriler ve sektör ortakları için avantajlarını duyurdu

API işlevselliği dönüm noktasının bir parçası olarak Binance, tüm kurumsal müşterileri ve sektör ortakları için sınırlı süreli bir teklif duyurdu. Bu teklif, müşterilerin ve ortakların Otomatik Yatırım API’si ile tamamlanan her işlem için 1.000.000 dolarlık Ortaklık Komisyonu Paylaşım Havuzundan yüzde 50 daha fazla komisyon almasını sağlıyor.

Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 163,73 ve yüzde 424,38 yatırım getirisine (ROI) sahiptir. BTC ve ETH fiyatlarının bir sonraki boğa piyasasında yükselmesi muhtemel. BTC fiyatı şu anda 30.750 dolar civarında işlem görürken ETH fiyatı 1880 doların üzerinde işlem görüyor.

coingape

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin