Shiba Inu ETH balinalarının yeni gözdesi mi? Son veriler dikkat çekiyor!

Shiba Inu ETH balinalarının yeni gözdesi mi? Son veriler dikkat çekiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kendi kendini DOGE katili ilan eden Shiba Inu’nun İşlem hacmi, son 24 saatte %420 oranında büyük bir artış gösterdi. WhaleStats tarafından açıklanan verilere göre, SHIB tokeni, CRV tokenini devirerek en büyük 1000 Ethereum cüzdanı arasında en çok işlem gören token unvanını aldı.

En büyük 1.000 Ethereum cüzdanı ortalama 154.4 milyon dolar değerindeki ve ortalama 40.459 ETH, 36 token ve 1 NFT barındırıyor.

Shiba Inu, Ethereum balinalarının favorisi mi oluyor?

En büyük 1000 Ethereum balinası, SHIB fiyatının son 24 saat içinde %26’nın üzerinde değer kazanmasının ardından SHIB ticaretini artırdı. WhaleStats tarafından paylaşılan veriler, Shiba Inu’nun Ethereum balinalarının en büyük 3. holdingi olduğunu ortaya koyuyor. ETH ve FTX altcoin’i sırasıyla 1. ve 2. konumlardadır. Aşağıdaki resim, en büyük 1000 ETH balina cüzdanının en çok tuttuğu kripto paraları gösteriyor.

Shiba Inu ETH balinalarının yeni gözdesi mi? Son veriler dikkat çekiyor!

Veriler, SHIB’nin aynı zamanda son 24 saat içinde en büyük 1.000 ETH cüzdanı tarafından en çok satın alınan 5. kripto para olduğunu ortaya koyuyor.

Shiba Inu ETH balinalarının yeni gözdesi mi? Son veriler dikkat çekiyor!

Bu arada WhaleStats’tan gelen veriler, balinaların Shiba Inu’nun toplam arzının %26’sını elinde tuttuğunu gösteriyor.

SHIB fiyatları, 3 aylık düşüş trendini kırmak için %26’nın üzerinde bir artış gördü. Odaklanması gereken en büyük sayı, son 24 saatlik işlem hacmindeki %420’lik büyük artıştır. Kripto balinaları sürekli olarak daha fazla SHIB edinirken, Token yakma mekanizmaları DOGE katilinin arzını azaltmaya yardımcı oluyor.

Yapılan analiz, Shiba Inu’nun önceki dirençleri yeniden test etmesiyle alıcıların yakında bir satın alma fırsatı elde edebileceğini gösteriyor.

Mevcut yukarı yönlü momentuma devam etmek için SHIBA, düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde iyi hacimlerle kesin bir kapanış yapmalıdır. Bu, “çifte tepe modelini” kıracağı anlamına gelir.

Shiba Inu ETH balinalarının yeni gözdesi mi? Son veriler dikkat çekiyor!

SHIB yakım verileri, bir katrilyon tokenlik başlangıç arzından 410 trilyondan fazla SHIB tokeninin yakıldığını ortaya koyuyor. Bu arada SHIB, dolaşımdaki 549.063.278.876.302 SHIB token arzı ile 15 milyar dolarlık piyasa değerini yeniden kazanmayı başardı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin