Shiba Inu uçuşa mı hazırlanıyor? SHIB verileri dikkat çekiyor
Shiba Inu uçuşa mı hazırlanıyor? SHIB verileri dikkat çekiyor

Shiba Inu uçuşa mı hazırlanıyor? SHIB verileri dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Balinalar popüler meme coin Shiba Inu biriktirmeye devam ediyor. Son düşüşte yatırımcılar 63 milyar Shiba Inu tokeni cüzdanlarına kattı. Ethereum balinaları, portföylerini çeşitlendirerek son kripto düşüşünden faydalanarak Shiba Inu’yu biriktirdi.

Shiba Inu işlem sayısı %50 düşerek yatırımcılar arasında düşüş görünümüne neden oldu. Analistler Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi ve meme coinin düşüş trendinin devam edeceğini paylaşıyor.

Büyük cüzdan yatırımcıları, son kripto düşünde Shiba Inu’yu biriktirdi. Tarihsel olarak, Shiba Inu birikimi ardından fiyat rendinde artış gözlemleniyor. Analistler, son balina birikimine rağmen Shiba Inu düşüş trendini tahmin ediyor

Ethereum blockchaindeki kripto para hareketlerini izleyen Etherscan’dan alınan verilere dayanarak, balinalar popüler meme coini biriktirdi. Birkaç balina, Shiba Inu’yu satın alarak portföylerine 63 milyar token ekledi.

Shiba Inu verileri dikkat çekiyor

Etherscan, 63 milyar SHIB’yi dört Shiba Inu cüzdanına kadar takip ediyor. İlk iki işlem sırasıyla 6.1 milyar ve 1 milyar Shiba Inu alımı tespit edildi. Diğer ikisi, Dogecoin katilinin 28 milyar tokenini oluşturdu.

28 milyar Shiba Inu işlemi, bir likidite sağlayıcısına kadar takip edilebilir. Diğer işlemler SHIB’yi balina cüzdanlarına ekledi ve portföylerinde SHIB yatırımını artırdı. Analistler, Shiba Inu’nun zincir içi aktivitesinde bir düşüş kaydetti. Shiba Inu ağındaki işlem sayısı %50 düştü. Meme coin fiyatı için aşağı yönü böylece körükledi.

SHIB ekosistemindeki yeni gelişmelere, Welly’nin ortaklığına ve balinaların birikimine rağmen aktivitede bir düşüş gözlemleniyor. Düşen işlem hacmi, bir tokenin fiyatındaki düşüşün göstergesi olarak kabul edilir. Bir kripto para birimi analisti olan @WalterCripto, Shiba Inu fiyatında bir düşüş trendi öngördü. Analistler ayrıca, Shiba Inu fiyatının 0,000040 dolar civarında zirve yapabileceğine inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin