featured

Shiba Inu dolandırıcılık uyarısı yayınladı! İşte yatırımcıların dikkat etmesi gerekenler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), mevcut boğa döngüsünün ikinci yarısında en popüler meme coin birimlerinden biri haline geldi. Kripto dünyasındaki popülerlik, özellikle yeni yatırımcıları cezbeden ve onların yatırımlarını çalan dolandırıcılık biçimindeki dezavantajların adil payıyla birlikte gelir. Benzer bir eğilim, artan popülerlik ve artan benimsenme nedeniyle SHIB ile gözlemleniyor. Shiba Inu dolandırıcılık ile ilgili bir video yayınladı. Shiba ekibi, resmi Twitter hesabı aracılığıyla bu tür potansiyel dolandırıcılıklara karşı yayınladığı videoda uyarılarda bulundu.

Shiba Inu dolandırıcılık konusunda uyardı

Shiba Inu Twitter’da yayınladığı kısa video klibi Telegram kanallarının resmi tanıtıcıları taklit etmeye ve sahte airdroplar ve ödüller sunmaya nasıl çalıştığını vurguladı. Shiba Inu Dolandırıcılık konusunda dolandırıcıların genellikle sosyal medyadaki hashtag’leri hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, bu hashtag’lerle ilişkili genel gönderilere yorum yaptıklarını da ekledi. Dolandırıcılar kripto para piyasasından her yıl milyonlarca dolar çalıyor.

Shiba Inu dolandırıcılık

Shiba Inu dolandırıcılık konusunda yatırımcıları da uyardı. Video’da yetkililer, yatırımcılara dikkatli olmalarını ve cüzdan özel anahtarlarını veya e-posta adreslerini asla paylaşmamalarını tavsiye etti.

Shiba Inu, ilk 10 kripto para listesinden çıktı

Shiba Inu, Dogecoin’i (DOGE) kısa bir süre tahttan indirmesine yardımcı olan ve aynı zamanda kripto sıralamasında ilk 7’ye giren %1000’lik devasa yükselişi sayesinde Ekim ayında manşetlere girdi. Bununla birlikte, birkaç yeni ana akım ortaklığa ve listeleme duyurularına rağmen Kasım ayında popüler meme para birimi düşüş yaşadı.

SHIB şu anda son 24 saatte %5 düşüşle 0,00004605 dolardan işlem görüyor. Altcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.000089 dolardan değerinin yaklaşık %50’sini kaybetti. Avalanche (AVAX), haftalık %50 artışla SHIB’yi geçerek ilk 10 listesine girdi. Shiba Inu ise listeden çıkış yaptı.

Coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin