featured

Shiba Inu (SHIB) kritik direnci kırarsa büyük ralli başlayacak: Meme Kombat ile yenilikçi meme coin projelerini keşfedin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), kazandığı yükseliş ivmesi sayesinde geçtiğimiz hafta oldukça iyi bir performans göstermişti. Fiyatın ivme kazanması, boğaların 0,000008 dolarda bulunan kritik direnci kırmasının ardından geldi.

Shiba Inu ekosistemindeki bir diğer önemli gelişme ise, transfer edilen SHIB token’larının ticaret faaliyetlerinin yoğunlaşmasıyla 6 Kasım’da üç ayın zirvesi olan 15,97 trilyona ulaşması oldu. Önde gelen kripto borsalarının emir defterlerinden elde edilen zincir içi veriler, SHIB için satın alma emirlerinin artık satış emirlerini aştığını gösteriyor.

Shiba Inu (SHIB) fiyatındaki yükseliş momentumu, boğaların 0,000009 dolarda bulunan direnç noktasını kırmaya çalışmasıyla yoğunlaştı. Zincir içi analiz, önümüzdeki günlerde SHIB fiyat hareketine karar verebilecek kritik veri noktalarına ışık tutuyor.

Alternatif bir seçenek: Meme Kombat

Kripto para piyasasında meme coin’ler yatırımcıların en çok dikkatini çeken seçeneklerden bir tanesidir. Ancak piyasa, her geçen gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Kripto piyasasında yatırım yaparken, doğru zamanda doğru işlemi yapmak hayati öneme sahiptir. Çünkü özellikle yüksek volatilitesi ile meşhur olan bu sektör, doğru hamleler yapılmadığında büyük zarara uğramanıza sebep olabilir. İşte bu noktada, güvenilir ve yüksek potansiyelli bir proje olan Meme Kombat dikkat çekiyor. Şu anda ön satış aşamasında olan Meme Kombat projesi, sıra dışı bir yaklaşımla diğer meme coin’lere rakip olmaya hazırlanıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Bu öncü proje, kripto para piyasasının dalgalarına karşı yenilikçi bir duruş sergiliyor.Ancak, Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak değerlendirmek, aslında sınırlı bir bakış açısı sunar. Çünkü bu token, eğlence ve rekabeti birleştirerek yatırımcılara etkileyici bir “Oyna-Kazan” (P2E) oyun deneyimi sunuyor. Katılımcılar, favori meme karakterlerini seçip diğer oyuncularla savaşma şansı buluyorlar. Oyun sadece eğlenceli olmakla kalmıyor, aynı zamanda token sahiplerine kazanç fırsatı sunuyor.

Meme Kombat

Projenin “Savaş Arenası” adını verdiği oyun ortamında, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyuncularla veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Bu oyun, blockchain teknolojisi sayesinde son derece şeffaf ve güvenilir bir yapıya sahip. Bu da yatırımcıların projeye güvenle katılabilmesini sağlıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Eğer bu yenilikçi proje sizin de ilginizi çektiyse, hâlâ ön satış aşamasındayken bir parçası olabilirsiniz.

Ticaret faaliyeti yoğunlaştıkça Shiba Inu’nun fiyatı bu hafta bir çıkış aşamasına girdi. Piyasa değerine göre en büyük ikinci meme coin, hayati önem taşıyan 0,000009 dolardaki direnç noktasına yaklaşırken kazançlarını artıracak mı yoksa bir düzeltme mi gelecek?

Shiba Inu yatırımcılarının ticaret faaliyetleri artıyor

SHIB yatırımcıları geçtiğimiz hafta işlem faaliyetlerini önemli ölçüde artırdı. Aşağıda gösterildiği gibi transfer edilen SHIB token’ları 6 Kasım’da 15,9 trilyonu aşarak Ağustos ayından bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

Ancak bunun aksine, geçen ay kaydedilen en yüksek veri, 20 Ekim’de kaydedilen 11,5 trilyon token transferiydi. Dolayısıyla bu haftanın en yüksek seviyesi, Shiba Inu ağındaki geçen ayki zirve işlem faaliyetine göre %38’lik bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

Shiba Inu (SHIB)

Aktarılan token’lar metriği, herhangi bir günde işlem gören token’ların günlük toplamını gösterir. Tipik olarak, yukarıda gözlemlendiği gibi işlem aktivitesinde keskin bir artış gerçekleşmesi genellikle bir yükseliş sinyali olarak alınır.

Bu, yatırımcıların ilgisinin arttığını ve piyasa likiditesinin arttığını gösteriyor. Geçen ayki zirve ağ faaliyetine göre %38’lik artışın ardından çift haneli fiyat artışının gelmesi sürpriz değil.

SHIB satış emirleri mevcut piyasa talebini aştı

Toplu sipariş defterleri, şu anda SHIB’e olan talebin arttığına işaret eden bir diğer hayati zincir içi grafiktir. Aşağıda gösterildiği gibi, SHIB yatırımcıları 6,8 trilyon token için aktif satın alma emirleri verdi. Bu, özellikle kripto borsalarında şu anda listelenen 6,5 trilyon SHIB satış siparişinden oldukça yüksek.

Shiba Inu (SHIB)

Borsaların Toplu Sipariş Defterleri, bir varlığa ilişkin toplam aktif piyasa emirlerinin gerçek zamanlı anlık görüntüsünü sunar. Mantıksal olarak, talep yüksek olduğunda birçok alıcı fiyatlarını artırarak rekabet etmek zorunda kalabilir.

Dolayısıyla, alım satım faaliyetlerindeki artış ve artan piyasa talebi birleşerek önümüzdeki günlerde SHIB fiyatlarında yukarı yönlü bir hareketi tetikleyebilir.

Shiba Inu (SHIB) fiyat tahmini: 0,000005 dolara düşme riski var mı?

Mevcut zincir içi veri eğilimlerine dayanarak Shiba Inu’nun önümüzdeki günlerde 0,00001 dolara doğru bir fiyat artışı yaşaması muhtemel görünüyor.

Mevcut SHIB sahiplerinin giriş fiyatı dağılımını gösteren Küresel Para Giriş/Çıkış (GIOM) grafiği de bu yükseliş söylemini destekliyor. Ancak Shiba Inu, 0,00009 dolarda önemli bir direnç noktası ile karşılaşacaktır. Bu seviyede reddedilmesi durumunda gözde meme coin’in fiyatında bir miktar geri çekilme yaşanabilir.

Aşağıda gösterildiği gibi, 373,360 adres maksimum 0,00008 dolarlık bir fiyattan 251,51 trilyon adet SHIB token’ı satın aldı. Bunun mevcut fiyatların üzerindeki en büyük destek kümesi olduğu göz önüne alındığında, muhtemelen güçlü bir direnç oluşturacaklar.

Ancak ağ faaliyeti büyümeye devam ederse gözde meme coin’in fiyatı daha da artarak 0,00001 doları aşma girişiminde başarılı olabilir.

Öte yandan, fiyat 0,00006 dolara düşerse ayılar yeniden hâkimiyet kazanabilir. Ancak bunun şu anda çok zor göründüğünü söylemek yanlış olmaz. Çünkü 227,480 adres ortalama 0,000006 dolarlık fiyattan 83,2 trilyon adet SHIB token’ı satın aldı. Eğer bu yatırımcılar, pozisyonlarını korumaya devam ederse SHIB fiyatı da muhtemelen kolayca toparlanacaktır.

BeinCrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin