featured

Bu altcoinler Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi: Kasım ayında bu trend devam edecek mi? İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası hafta başından bu yana Bitcoin öncülüğünde karışık bir seyir izliyor. Genellikle iyimserliğin hâkim olduğu piyasada lider kripto varlıklar, küçük odak kaymaları yaşarken yatırımcının ilgisi altcoinlere yöneliyor. Özellikle alternatif tercihler arayan tüccarlar; Injective, Blur, Thorchain ve Solana gibi tokenların değer kazanmasını sağladı.

Bu altcoinlerden bazıları son 30 gün içinde yüzde 90’dan fazla değer kazandı. Bu tokenlarin kasım ayında aynı performansı gösterip göstermeyeceği bilinmiyor. Aksi takdirde Bitcoin ve ETH gibi piyasa liderlerinin kaybettiği pazar hakimiyetini ve payını geri kazanması bekleniyor.

Solana yükseliş ivmesini koruyabilecek mi?

Uzun süreli bir düşüş döneminden sonra toparlanma gösteren Solana, son zamanlarda en iyi performans gösteren varlıklardan biri oldu. FTX korkusunun bir süre ralliyi engelleyeceği ya da sekteye uğratacağı düşüncesinin ardından altcoin yeninden toparlandı ve sağlam bir şekilde geri döndü. Ardından yılın geri kalanında önemli bir büyüme sinyali verdi. Bu hızlı toparlanışın ardından SOL fiyatı, azalan trend çizgisini test ettiği için belirleyici bir aşamada işlem görüyor.

Bu nedenle şu anda hem yükseliş eğilimi hem de düşüş eğilimi olasılığını taşıyor. Haftalık RSI, kartlarda küçük bir geri çekilme olabileceğini gösteriyor, ancak düşük bir hacimle. Bu nedenle Solana fiyatı ya direncin üzerine çıkabilir ve 55 doların üzerindeki daha yüksek hedefe ulaşmayı amaçlayabilir. Geri çekilmesi hâlinde ise yine yakın bir direnç seviyesini test edebilir.

Injective ve Blur bir sonraki direnç noktasını aşabilir mi?

Geçen ekim ayının ortasında Invjective protokolü yapıldı ve bu olay INJ fiyatında kayda değer bir hareket yarattı. Token fiyatı yüzde 125’in üzerinde bir artış yaşayarak ilk kez 2021’deki performansını yakaladı ve 18 dolara yakın seviyelere ulaştı. Hacim öncekinden daha az gibi görünse de boğalar büyük bir hakimiyet kurdu ve bu nedenle düşüş aktivitesi büyük ölçüde kısıtlandı. Bu durum INJ’ı ilk 100’de en iyi performans gösteren varlık hâline getirdi.

Altcoinin fiyatı şu anda önemli bir direnç noktasında yönünü belirlemeye çalışıyor. Satın alma baskısına rağmen düşüş eğilimi gösterebilir. Bu durum rallinin ilerlemesini bir süreliğine engelleyerek fiyat seviyelerini 15 dolara yakın bir seviyenin biraz altına çekebilir. Arından 20 dolara doğru bir toparlanma yaşanabilir.

INJ’den sonra hafta başından bu yana karışık bir seyir izleyen Blur tokeni, ciddi bir düşüş yaşadı. Büyük düşüş hareketine rağmen fiyatı kritik destek seviyesini korudu ve tokenin son yükselişi yüzde 160’tan fazla arttı. Bu yükseliş 0,1 dolarlık destek seviyesini 0,4 dolara çıkardı. Şu anda ise fiyat büyük bir engelle karşı karşıya ve tokenin hacmi de düşmüş.

Bununla birlikte analistler fiyatın bir geri çekilme yaşayarak 0,3 dolar seviyesinde bir noktayı test edeceğini düşünüyor. Çünkü RSI değeri geri çekilme sonrası bir düşüş olasılığı üzerinde yoğunlaşmış hâlde.

Bitcoin Minetrix ön satışları yeni bir etaba girdi…

Kripto para piyasasındaki dalgalanma ve tokenler etrafındaki iyimserlik Bitcoin madenciliğini yatırımcılar için alternatif seçenek kıldı. Bu nedenle sıradan insanların merkezi olmayan Bitcoin madenciliğine katılmasını sağlayan bulut madenciliği platformu Bitcoin Minetrix, yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Şu anda 6. etabı bitirmek üzere olan BTCMTX toneki ön satışlarda yeni bir aşamaya başlamaya hazırlanıyor.

Ön alımla yatırımcılara sunulan token, sağladığı avantajlarla üçüncü taraf madencilik dolandırıcılığı risklerini ortadan kaldırıyor. Bununla birlikte minimum uzmanlık ile BTCMTX tokenlerini kolayca stake ederek pasif gelir elde etmeye olanak veriyor.

Bitcoin Minetrix’in yerel tokenini stake etmek de oldukça kolay. Ethereum ile uyumlu bir cüzdan aracılığı ile alım satımı kolayca yapılan BTCMTX, bulut madenciliği karşılığında ticareti yapılamayan ERC-20 token kredileri kazandırır.

Bitcoin

Bununla birlikte son güncellemelerle önemli bir kilometre taşına daha ulaşan Bitcoin Minetrix, 3.600.000 dolar birikim toplayarak yatırımcıdan büyük ilgi görüyor.

Bitcoin Minetrix’ı ziyaret edin

coinpedia

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin