featured

Shiba Inu boğaları hazırda bekliyor: Balinaların ilgisi ve yakma oranı yükselişi tetikleyebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), balina işlemlerinde kayda değer bir artış gerçekleştirdi.

Geçen hafta kripto para piyasası, olumlu haberlerle gündeme gelmişti. Bu haberler Shiba Inu’nun ekosisteminde de iyi bir etki yarattı.

Shiba Inu metrikleri olumlu

Shiba Inu, geçen hafta zincir üzerinde kaydedilen toplam balina işlemleri sayısında keskin bir artış gördü. IntoTheBlock’un verilerine göre, SHIB balina işlemleri tam olarak %25,72 oranında arttı. Böylece toplam değer 56,8 milyon dolara yükseldi.

ITB’nin balina işlem tanımı, 100,000 dolar veya daha fazla değere sahip işlemleri ifade eder. Veriler, bu büyüme metriğinin yılın başından beri titrek olduğunu gösteriyor. Ancak XRP kararının ardından değerler, geçmişteki 28,18 milyon dolarlık düşük seviyeden şu anki seviyeye sıçradı.

Shiba Inu

Shiba Inu’nun çekiciliği, Ripple ve SEC davasını çevreleyen genel aldatmacanın ve blockchain ödeme firmasının piyasa düzenleyicisine karşı kazandığı son galibiyetin ötesine geçiyor. Shiba Inu, yakında piyasaya sürülecek olan Shibarium Layer-2 protokol setini önümüzdeki ay ana ağda başlatarak yeni bir işlevsel ekosistem yaratmayı hedefliyor.

Yaklaşan Shibarium lansmanının olumlu beklentileri, protokolün balina alıcıları arasında ilgiyi ateşlemeye yardımcı oldu.

Fiyat üzerindeki olası etkileri

Artan balina işlemleri sürdürülürse, fiyat artışı üzerinde muazzam bir etkiye sahip olabilir. Şimdiye kadar, Shiba Inu hem fiyatı hem de pozitif büyüme ölçümleri açısından çelişkili bir büyüme artışı gördü.

Büyük balinalar, SHIB token’ının dolaşımdaki arzını azaltmaya yardımcı olan ve artan taleple birleştiğinde olumlu bir fiyat etkisine sahip olabilen yanma işlemleri ile birbirlerini tamamlar.

SHIB, son 24 saat içinde %1,64 oranında bir düşüş kaydetti. Ancak haftalık grafiğe göre %3,75’lik bir kâra sahip olan gözde meme coin, bu yazının yazıldığı 0,000007715 dolar civarında işlem görüyor.  Yüksek düzeyde volatiliteye sahip bir token olan Shiba Inu, bu mevcut olumsuz görünümü tersine çevirebilir. Ayrıca, yeni bir yükseliş rotası çizmek için balinaların ilgisinden de yararlanabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin