featured

Shiba Inu benimsenmesi artıyor: Bu durum 2024’te memecoinin yükselmesine yardımcı olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu, blok zincirinin çok beklenen Shibarium’u piyasaya sürmesinden bu yana benimsenmesinde bir artışa tanık oldu. SHIB’nin benimsenmesi artıyor olsa da memecoinin yatırımcıları memnun değildi. Ayı piyasasında hareketlerin artış etkisi, bir sonraki boğa rallisine yansıyabileceği için genellikle olumludur.

Shiba Inu benimsenmesi artıyor!

Kısa bir süre önce çevrimiçi platform LaborX, Shiba Inu’yu tamamen entegre ettiğini açıkladı. Kullanıcılar artık Shibarium’un ana tokenlarından biri olan Bone ShibaSwap [BONE] ile ödeme yapabilir veya ödeme alabilirler.

https://twitter.com/LaborXNews/status/1704856757288439995?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1704856757288439995%7Ctwgr%5E7273ccf29d96dac61e3ab05f40c150f65f010d36%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fambcrypto.com%2Fwill-shiba-inus-rising-adoption-help-the-memecoin-surge-in-2024%2F

Bu haber, blok zincirinin nihayet Shibarium’u piyasaya sürmesinden haftalar sonra geldi. Dolayısıyla katman-2 de Shiba Inu’nun küresel ölçekte benimsenmesini artırmasına yardımcı olmada rol oynamış olmalıdır.

Şu an itibariyle Shibariumscan.io’nun verileri, Shibarium’un toplam cüzdan sayısının 1,25 milyona ulaştığını, toplam işlem sayısının ise 3 milyona eriştiğini gösteriyor. Yazım sırasında, katman-2 ortalama beş saniyelik blok süresiyle 776 bin blok üretmişti.

Entegrasyon, memecoin’in fiyat grafiği kırmızı kalırken gerçekleşti. Bu durum, piyasadaki düşüş eğilimine bağlanabilir. CoinMarketCap’e göre SHIB son yedi günde yüzde 2’den fazla düşüş yaşadı.

Basın zamanında, 4,3 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri ile 0,000007335 dolardan işlem görüyordu. Ayı piyasalarında blok zinciri etrafındaki yüksek geliştirme faaliyeti genellikle olumlu bir şey olarak algılanır. Bunun nedeni yeni güncellemelerin ve gelişmelerin bir kripto varlıkta güven ve itimat oluşturmaya yardımcı olmasıdır.

Aslında SHIB’nin yanma oranı da son birkaç ay boyunca nispeten yüksek kaldı ve bunu görmek cesaret vericiydi. Shibburn’e göre bugüne kadar 410 trilyondan fazla SHIB tokenı yakıldı.

Kısa vadede beklenecek bir şey var mı?

SHIB’nin basın zamanındaki fiyat hareketi düşüş yönünde olsa da birkaç ölçüm senaryonun yakında değişebileceğini ortaya koydu. Örneğin, CryptoQuant’a göre SHIB’nin borsa rezervi azalıyordu, bu da tokenin satış baskısı altında olmadığı anlamına geliyordu.

SHIB

SHIB sahiplerinin toplam miktarı da geçen hafta kademeli bir artış kaydederek yatırımcıların memecoin’e olan güvenini yansıttı. Bir diğer iyimser ölçüt ise Shiba Inu’nun iyileşme belirtileri gösteren MVRV oranı oldu.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin