featured

LUNC fiyatı yönünü belirlemeye çalışıyor: Yeni düşüşler gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan LUNC fiyatı yeni düşüklere gitme tehlikesi ile karşı karşıya.

Önde gelen kripto para birimleri fiyatlarını istikrara kavuşturma mücadelesine devam ediyor. Genel olarak Eylül ayının fiyatlar açısından oldukça değişken bir ay olduğu söylenebilir.

Ayın başından bu yana LUNC fiyatı sürekli olarak fiyat dalgalanması yaşadı. Boğalar altcoin’in değerini korumak ve piyasayı istikrara kavuşturmak için yoğun bir mücadele veriyor ancak, sürekli olarak başarısız oluyorlar. Piyasa düşüşü sırasında yaşanan talihsizliklerin ardından LUNC, birden fazla destek noktasını kırarak kritik seviyelere geriledi.

Fiyat kısa bir süre için 0,00005833 doların altında yatay işlem gördü. Ardından önemli bir değer artışı gerçekleşti. Bu hareket altcoin’in bir gün içinde 0,00005833 dolar, 0,00005978 dolar ve 0,00006141 dolar seviyelerinde bulunan birden fazla direnç noktasını kırmasına olanak sağladı.

LUNC

LUNC fiyatı şu anda 0,00005978 dolar ile 0,00006141 dolar seviyelerinin oluşturduğu bir aralıkta konsolide oluyor. Fiyat, yakın zamanda yükseliş eğilimi gösteren bir Doji mumu oluşturdu. Bu da trendin tersine dönme ihtimalini gösteriyor ve yakında büyük bir fiyat hareketi geleceği tahmin ediliyor.

0,00005978 dolarda bulunan destek noktası şu anda oldukça kritik. Çünkü fiyat bu seviyenin üzerinde tutunamazsa başlayacak düşüş hareketi sonucunda fiyatta büyük bir değer kaybı yaşanabilir.

Teknik göstergelerden RSI bir düşüş gösteriyor. Bu da zayıf alım ve satış gücüne işaret eder. Sonuç olarak bu göstergenin okumaları, önümüzdeki günlerde fiyatta daha fazla düşüş gelebileceği anlamına geliyor.

LUNC

Öte yandan MACD, histogramında sürekli bir düşüş sergiliyor ve bu da grafiklerde fiyat hareketinin azaldığını gösteriyor. Ayrıca gösterge, düşüş eğilimi olasılığını da gösteriyor. Bu da fiyatın ay sonundan önce büyük bir fiyat hareketi yaşayacağı anlamına gelmektedir.

LUNC fiyatı artacak mı?

Boğalar güç kazanır ve fiyatı istikrara kavuşturursa altcoin’in fiyatı yakında 0,00006141 dolarda bulunan direnç noktasını test etmeye hazırlanacaktır. Ayrıca fiyat bu seviyede kalırsa bu ay 0,00006298 dolardaki üst direnç seviyesini de test edebilir.

Öte yandan, ayılar piyasaya hâkim olursa hızlı bir düşüş gelebilir ve 0,00005978 dolardaki destek noktası test edilebilir. Üstelik LUNC bu seviyeyi koruyamazsa, fiyat bu ayın sonuna kadar 0,00005833 dolardaki alt destek noktasına düşebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin