featured

Shiba Inu balinaları güçleniyor: Yanma işlemleri ortasında büyük SHIB transferi fiyatı nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu haberleri- Kripto izleme platformu Whale Alert tarafından bugün yayınlanan 3 Kasım verilerinde ilgi çekici bir transfer göze çarptı. Kimliği belirsiz bir SHIB balinası, Amsterdam merkezli kripto borsası olan Bitvavo üzerinde bugün bilinmeyen bir cüzdana 4,45 trilyona yakın SHIBA tokeni aktarıldı.

Özellikle son birkaç gündür devam eden Shiba Inu token yakımı ortasında gerçekleşen bu transfer oldukça ilgi çekici bulundu. Çünkü SHIB fiyatındaki dalgalanmaya ek olarak bugün itibariyle altcoin fiyatında çarpıcı bir düşüş yaşandı.

SHIB balinasından büyük transfer!

Kripto para izleme platformu Whale Alert tarafından sağlanan işlem ayrıntıları, bir kripto para borsası olan Bitvavo’nun kısa süre önce anonim 0x8d14cc60…6e5c7e24dc adlı bilinmeyen bir cüzdana 4,45 trilyon SHIB’den fazla transfer yaptığını ortaya koyuyor.

Bu önemli transfer, altcoinin geliştirme ekibinin takma adlı baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın SHIB ordusuna seslenmek ve onlara büyük bir uyarıda bulunmak için sosyal medyada paylaşım yapmasından birkaç gün sonra gerçekleşti.

Bu olay gerçekleşirken Shiba topluluğu, son yirmi dört saat içinde yalnızca on işlemle 115.824.508’den fazla SHIB tokeninin yakıldığını duyurdu. Yakın tarihli bir dizi işlemde Shiba topluluğu, piyasadaki arzı düşürmek için büyük miktarlarda SHIB tokenı yaktı. Genel yakılma oranı son 24 saat içinde yüzde 383,39’luk önemli bir artışla 101,61 milyona ulaştı.

Shiba Inu yanma oranı fiyat üzerindeki etkisi…

SHIB balina hareketleri ve Shiba topluluğunun token yakması etrafında dönen son işlemler dizisi, kripto varlıklarını yeniden piyasa spekülasyonlarını harekete geçirdi.

Öte yandan yakılan SHIB tokenlerinin önemli hacmi göz önüne alındığında, topluluk tokenini güçlendirdiği ve bunun için destek oluşturduğu düşünülebilir. Yanma oranı artarken Katman 2 blok zincirindeki toplam işlem miktarının 3.780.336’ya çıkması da Shibarium’un faydasının artmaya devam ettiğini gösteriyor.

Bununla birlikte Shiba fiyatı, devam eden balina hareketlerinin ve SHIB tokenlerinin yakılmasının bir sonucu olarak sürekli fiyat dalgalanmalarına tanık oluyor. Mevcut Shiba Inu fiyatı, son yirmi dört saat içinde yüzde 3,24’lük çarpıcı bir düşüş yaşadı. Bu yazı yazıldığı sırada ise hafif bir hareketlenme yaşayarak 0,00000786 dolardan işlem görüyor.

Shiba Inu

coingape

 


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin