featured

Ripple (XRP) kritik dirence yaklaşırken, Launchpad XYZ yatırımcılara yeni fırsatlar sunuyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple (XRP), bu hafta başında kısa süreliğine 0,61 doların üzerine çıktı. Bu hareket önemliydi çünkü, 0,65 dolarda bulunan direnç noktasına yaklaşılmış oldu.

MVRV oranı, son 90 günde XRP satın alan yatırımcıların artık çift haneli kârlara yaklaştığını doğruluyor. Ayrıca zincir içi veriler, özellikle mevcut XRP balina yatırımcıları arasında 0,65 dolar seviyesinin tarihsel olarak önemli bir birikim bölgesi olduğunu gösteriyor.

Kripto para piyasası gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir alandır. Yatırımcılar, her gün yeni fırsatlarla karşılaşırlar ancak bunlardan hangilerinin güvenli bir seçenek olduğuna karar vermekte zorlanabilirler. Yenilikçi portföylere sahip yatırımcılar, yeni projeleri yakından takip ederler. İşte bu noktada karşımıza yüksek potansiyelli ve güvenilir bir proje olan Launchpad XYZ çıkıyor. Launchpad XYZ, NFT, oyna-kazan oyunlar ve ICO’lara odaklanarak, Web 3.0 dünyasını daha erişilebilir bir hâle getirmeyi hedefliyor. Bu proje, yatırımcılarına $LPX token’larını sadece 0,045 dolarlık bir fiyatla ön satışa çıkarıyor. Bu token’ların borsalarda listelenmesinin ardından ulaşmasını hedefledikleri seviye ise 0,07 dolar olarak belirlendi.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

Ayrıca, LPX sahibi olmanın avantajları da oldukça fazla. Launchpad DEX’te işlem yaparken indirimli işlem ücretlerine sahip olmak gibi farklılar, yatırımcıları bu proje çeken nedenlerden bir tanesi. Bu token’ının fiyatının kısa süre içinde büyük yükselişler kaydetmesi bekleniyor. Bu nedenle ön satışı kaçırmamak büyük bir avantaj sağlayabilir. Ön satış tamamlandığında, LPX token’ları Launchpad DEX’te listelenecek ve kullanıcılara yatırım yapabilecekleri geniş bir seçenek yelpazesi sunacak.

Ripple ekibi, SEC karşısında önemli bir zafer daha elde ederken, gözde altcoin’in fiyatı bu hafta başında 0,60 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Ancak, yükselişin devam edip etmeyeceği biraz şüpheli. Çünkü bazı hayati zincir üstü göstergeler, XRP fiyat hareketinin yakında duvara çarpabileceğini gösteriyor.

Ekim ayındaki çift haneli artışların ardından XRP fiyatı şu anda tarihsel olarak önemli bir direnç noktası olan 0,65 dolara yaklaşıyor. Zincir üstü analiz, yatırımcıların nasıl tepki verebileceğini inceliyor.

Kripto balinaları 0,65 dolar seviyesinde XRP biriktiriyor

SEC’in 19 Ekim’de üst düzey yöneticilere yönelik suçlamaları düşürmesiyle XRP Ledger Ağı, düzenleyici netlik yönünde dev bir adım daha attı. Beklendiği gibi, piyasanın habere olumlu tepki vermesiyle XRP fiyatı o zamandan bu yana %22 oranında bir artış kaydetti. Bu yükseliş sonucunda fiyat 0,60 dolar seviyesinin üzerine çıktı.

Son 10 gün içinde satın alma baskısını yoğunlaştıran balinalardan oluşan stratejik bir XRP grubu, rallinin merkezinde yer aldı.

Balinalar, 10 milyon ila 100 milyon arasında XRP token’ı tutan büyük cüzdanlardır. Aşağıdaki Santiment grafiğinde gösterildiği gibi balinalar 21 Ekim ile 2 Kasım arasında varlıklarını 80 milyon token daha artırdı.

Ripple (XRP)

Son dönemdeki satın alma baskısı XRP fiyatlarını olumlu yönde etkilerken, balinaların tarihsel birikim eğilimine daha yakından bakıldığında bazı uyarı sinyalleri ortaya çıkıyor.

Yukarıdaki grafik, Ağustos başında devam eden balina satın alma çılgınlığı başladığında XRP’nin 0,65 dolar civarında işlem gördüğünü gösteriyor. Bu nedenle, XRP fiyatı bu fiyat aralığına yaklaştığında balinaların kârlarını realize edebileceğine dairendişeler ortaya çıkıyor.

XRP yatırımcılarının kârı artmaya devam ediyor

MVRV oranı da, yakın zamanda bir düşüş gelebileceğini gösteriyor. Santiment’in aşağıdaki MVRV grafiğine göre son 90 günde XRP alan yatırımcılar bugün satış yapmaları hâlinde %9’a varan kazanç elde edebilirler.

Grafik, Ağustos ayının başına kadar uzanan 3 aylık satın alma trendinin ardından XRP yatırımcılarının gerçekleşmemiş kârının çift haneli rakamlara yaklaştığını gösteriyor.

Özetle bu gösterge aynı zamanda kripto balinalarının yakında kârlarını realize etmeye başlayabileceği söylemini de destekliyor. Bunun olması durumunda gözde altcoin’in fiyatında net bir düşüş gerçekleşebilir.

Ripple (XRP) fiyat tahmini: 0,65 dolardaki direnç noktasına dikkat

Zincir içi açıdan bakıldığında, fiyat 0,65 dolara yaklaştığında XRP fiyatı muhtemelen bir geri dönüş yapacak. Çünkü, bu seviyeye ulaşıldığında hızlı bir satış başlayacağı tahmin ediliyor. Aşğıdaki grafikte görüldüğü gibi Göreceli Güç Endeksi şu anda aşırı satış bölgesinde yani 72,30 seviyesinde bulunuyor.

Dolayısıyla bu, fiyatların 0,65 dolara yaklaşmasıyla XRP fiyatının giderek daha büyük bir satış riskiyle karşı karşıya olduğu anlamına geliyor.

Öte yandan, ayıların piyasaya geri dönmesiyle işler daha da kızışabilir. Ayıların, 0,50 dolar bölgesine doğru aşağı yönlü bir hareketi zorlamaya çalışmasıyla yeni bir düşüş hareketi başlayabilir. Ancak bu durumda 0,54 dolarda bulunan SMA seviyesi, fiyata iyi bir destek sağlayabilir.

Web 3.0 dünyasına yeni bir soluk: Launchpad XYZ

Launchpad XYZ, Web 3.0 tabanlı bir yatırım platformu olup kripto dünyasına getirdiği yenilikçi yaklaşımlarla dikkat çekiyor. LPX sahibi olmanın sağladığı avantajlar arasında Launchpad DEX’te işlem yaparken indirimli işlem ücretleri bulunuyor. Ayrıca, token’ın fiyatının kısa sürede yükselmesi beklentiler arasında.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

Ön satışı kaçırmamak büyük bir avantaj sunabilir. Ön satış tamamlandığında, LPX token’ları Launchpad DEX’te listelenecek ve kullanıcılar geniş bir yatırım seçeneklerine erişebilecekler.

Launchpad XYZ’nin dikkat çeken bir özelliği ise, bilinçsiz yatırımları önlemeyi hedefleyen eğitici materyallere sahip olması. Bu, kullanıcıların az bilgiyle işlem yapma riskini azaltırken, onları kripto para ve blockchain konusunda bilinçlendiriyor

BeinCrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin