featured

Shiba Inu (SHIB) balinaları birikime devam ediyor: Fiyat yükselişe hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ShKripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu fiyatı yatırımcılarına henüz istediğini veremedi. Shiba Inu hayranları ve yatırımcıları büyük bir fiyat hareketi bekliyor ancak meme coin, konsolide olmaya devam ediyor. Fiyatın durgunluğunun en büyük sebeplerinden biri piyasa koşulları olabilir Ancak dış etkenlerin yanı sıra, blockchain’in ekosisteminde de fiyat artışını tetikleyebilecek bir gelişme yaşanmadı. Şu anda fiyat, geçici bir konsolidasyon modunda işlem görüyor. Shiba Inu ile ilgili en heyecan uyandırıcı yenilik ise balinaların ilgisi oldu.

Shiba Inu

İkinci en büyük meme coin olan Shiba Inu (SHIB), perakende ve balina yatırımcıları arasında hassas token dağılımına ilişkin nadir bir zincir içi ölçüme sahip görünüyor.

Shiba Inu balinaları aktifliğini koruyor

Kripto analiz platformu IntoTheBlock’tan (ITB) elde edilen veriler, balinaların SHIB arzının büyük bir kısmını ellerinde tuttuğunu gösteriyor. Balinalar meme coin’in dolaşımdaki arzının yaklaşık %63,48’ine sahip. Bu da büyük cüzdanlara sahip yatırımcıların SHIB token’ına karşı olan ilgisinin oldukça fazla olduğunun bir göstergesidir.

En büyük 12 balina sahibi arasında öne çıkan bir adres de var. Bu balina, toplam arzın %41,78’ini kendi cüzdanında bulunduruyor. Bu da yaklaşık 410,36 trilyon adet SHIB token’ına sahip olduğu anlamına gelmektedir. Dolayısıyla bu balina adresinin yaptığı hareketler, meme coin’in fiyat hareketine yön verebilecek kadar güçlü olduğu için yakından takip ediliyor.

Shiba Inu balinaları, diğer yatırımcıların satış yapmayı tercih ettikleri dönemde ayrıca bir önem kazanıyorlar. Çünkü, satış dönemlerinde balinaların ellerindeki token’ları tutmaya devam etmesiyle aranan denge sağlanmış oluyor.

Kripto analiz platformu IntoTheBlock (ITB) verilerine göre dolaşımdaki arzın %22,31’i perakende yatırımcılar tarafından kontrol ediliyor. Bu da yaklaşık 219,16 trilyon SHIB token’ına denk gelmektedir. Ayrıca arzın %14,2’si de aktif yatırımcılar tarafından cüzdanlarda tutulmaktadır. Bu da 139,5 trilyon adet SHIB token’ına denk geliyor.

Bu dağılım, meme coin ekosisteminin merkeziyetsizliğe olan eğilimini belgelemektedir. Toplam dolaşımdaki arzın %41’ini oluşturan en büyük cüzdanın yanı sıra, Shiba Inu token’larının çeşitli cüzdanlar arasında dağıldığı söylenebilir.

Kripto analiz platformundan elde edilen bilgiler ayrıca, kripto balinalarının SHIB token’ına verdikleri desteğin tutarlılığının da altını çiziyor. Çünkü, büyük cüzdanlara sahip olan balinaların son 30 gün içinde konsantrasyonlarında bir artış olduğu görülüyor. Bu zaman diliminde, gözde meme coin’in toplam birikimindeki %1,59’luk artışla karşılaştırıldığında, perakende yatırımcıların birikimi %1,09’luk bir düşüş yaşadı.

Alternatif bir seçeneğe göz atın: Meme Kombat

Kripto dünyasının dikkat çeken yeni oyuncularından biri olarak Meme Kombat, SHIB gibi popüler meme coin’lere alternatif oluşturuyor. Bu inovatif proje, kripto para piyasasındaki dalgalanmalara karşı farklı bir yaklaşım sunuyor. Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak tanımlamak yetersiz kalır. Çünkü bu token, eğlenceyi ve rekabeti bir araya getiren etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, kendi favori meme karakterlerini seçebilir ve bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşabilirler.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

SHIB token sahiplerinin mevcut durumu da göz önüne alındığında, gözde meme coin’in fiyatı oldukça durgun bir harekete sahip. Fiyat son 24 saatte neredeyse hiç değişmedi ve yalnızca %0,40 oranında bir düşüş kaydetti. Shiba Inu, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,000007019 dolar civarında işlem görüyor.

Kripto para piyasasında, son zamanlarda en gözde altcoin’ler de dahil olmak üzere büyük oranlarda düşüş yaşandığı için bu kayıp oldukça hafiftir. Zincir üstü verilere göre SHIB, işlem hacminde %38,52 oranında bir artış kaydetti.

Yine de SHIB, düşük maliyeti Layer-2 ölçeklendirme çözümü Shibarium sebebiyle genel olarak pozitif bir görünüme sahip. Bu nedenle hâlâ yatırımcılar için cazipliğini korumaya devam ediyor. Kripto piyasasında rekabet artarken, Meme Kombat gibi projeler de dikkat çekiyor. Erkenden bu projelerin bir parçası olmak, yatırımcılara bekledikleri kazançları sağlayabilir.

Meme Kombat neden ilgi çekici olabilir?

Burada oyunun tadını çıkartmakla birlikte, aynı zamanda token kazanma fırsatı da bulabilirsiniz. Arena savaşlarına bahis oynamak, doğru tahminlerde bulunmak ve MK token’larını kazanmak için kullanıcılar arasında kızgın bir rekabet yaşanıyor. Meme Kombat, geleneksel finansal yatırımları bir adım öteye taşıyor ve kripto para dünyasını eğlence dolu bir maceraya dönüştürüyor. Bu yenilikçi yaklaşım, hem yatırımcıları hem de oyunseverleri büyülemeye hazır. Unutulmaz bir deneyim için Meme Kombat’ın heyecan verici yolculuğuna katılın.

Bu projeden kâr etme fırsatını kaçırmamak ve platformun bir parçası olmak için: Şimdi Meme Kombat satın alın

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin