featured

Shiba Inu fiyatı, ayıların liderliğinde düşüşe geçti! Yeni haftada neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun fiyatı bir tehdit altında olabilir.

Shiba Inu

IntoTheBlock’un açıkladığı verilere göre, satılan Shiba Inu token’larının sayısı 37,11 milyar adet ile satın alınanları geride bıraktı. Böylece son 24 saatteki toplam satış değeri 1 trilyona ulaştı. Salı gününden beri satıcıların baskısı artmaya devam ediyor. Bunun sonucunda alınan ve satılan token’ların arasındaki fark şimdiden 229,7 milyar SHIB oldu.

Ayrıca, Shiba Inu’daki ayıların sayısı artarak son bir hafta içinde boğaların sayısını geçti.

Shiba Inu fiyat hareketi

Gözde meme coin’in fiyat hareketini ayılar kontrol etmeye başladı. Bunun etkisi de fiyat grafiklerinde net olarak görülüyor. Hafta başında belirlenen zirvelerden, SHIB fiyatı hafta sonuna kadar %6,5 oranında bir düşüş yaşadı. Böylece fiyat yeniden 0,000011 dolar seviyesinin altına geriledi.

Daha geniş bir perspektifte SHIB, kripto piyasasının geri kalanında olduğu gibi, fiyat aralığının ortasında belirgin bir yön olmaksızın bocalamaya devam ediyor. Bununla birlikte, volatilitedeki bu sessizliğin önümüzdeki hafta Fed’in Açık Piyasa Komitesi toplantısının ardından kırılması muhtemeldir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin