featured

Shiba Inu yükselişte: SHIBArmy’nin desteği ile Ağustos ayında kritik seviyeleri aşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB) son 24 saatte %3,02 oranında bir artış kaydetti ve yeniden test sonrası 0,00000908 dolar seviyesinden sağlam bir geri dönüş yaptı.

Shiba Inu

SHIB fiyatı yeniden 200 günlük EMA seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Meme coin, yükselişe devam etmesi durumunda 0,000010 dolar seviyesini kırabilir.

Shiba Inu fiyat analizi:

Son 60 gün içinde, Shiba Inu fiyatı güçlü bir destek noktası sayesinde %53,96 oranında bir artış kaydetti. Grafikteki model, 0,0000090 dolar seviyesinin kırılması sebebiyle yukarı yönlü ivmeyi koruyor.

Shibarium lansmanın yaklaşıyor olması piyasadaki spekülasyonları artırdı. Temel geliştiriciler, Self-Sovereign Identity’nin (SSI) fiyatın gelecekteki büyüme beklentileri için gerekli olan ikinci katmanına entegrasyonunun önemini vurguladılar.

SHIB, Mart 2023’ten bu yana bir direnç trend çizgisiyle işaretlenen ve bir ölüm haçıyla sonuçlanan tutarlı bir düşüş yaşadı. Bu negatif yörünge, 0,000012 dolar seviyesindeki önemli bir genel direnç tarafından desteklendi. Sonuç olarak Haziran 2023’e kadar %43’lük bir düşüş gerçekleşti.

Bununla birlikte işaretler, düşüş aşamasının sınırına ulaştığını ve Shiba Inu’nun fiyatlarının 0,000006677 dolar itibariyle yükseliş eğilimine girdiğini gösteriyor. Bu değişim, SHIBArmy’nin sarsılmaz desteğiyle meme coin’e karşı artan olumlu bir duygunun göstergesidir.

Ek olarak, güçlenen 50 günlük EMA’ya paralel olarak bir golden crossover da yükseliş olasılığını artıyor.

Artan piyasa duyarlılığı ve taleple beslenen Shiba Inu fiyatı bu hafta 0,000010 dolar eşiğini aşmaya hazırlanıyor. Analistler fiyatın Ağustos ayının sonuna kadar 0,00001179 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

Öte yandan, 0,0000090 doların altına bir düşüş gerçekleşmesi durumunda destek yeniden test edilebilir. Bu durumda gözde meme coin’in fiyatı %8 oranında bir düşüş yaşayabilir.

Coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin