featured

Shiba Inu hızla değer kaybediyor! 6 ayın en düşük seviyesinde olmasına rağmen iyi haberler de var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), yaklaşık dört haftadır kesintisiz bir şekilde düşüyor. Bu olumsuz hareket, meme coin’in fiyatının en son FTX çöküşü sonucu dokunulan seviyeye düşmesine neden oldu. Yani, en büyük kripto borsalarından biri olan FTX’in geçen yıl Kasım ayında iflas ettiğini açıklamasının ardından ulaşılan 0,0000082 dolar civarındaki fiyat bölgesinden bahsediyoruz.

Bu altı ay boyunca, Shina Inu’nun fiyatı %94’lük bir artış gerçekleştirmeyi başardı. Ancak daha sonra tekrar mevcut mutlak dip seviyelerine düştü. Bu gerileme, birçok yatırımcının gözde meme coin’in hâlâ değerli bir yatırım olup olmadığını merak etmesine neden oldu.

Pozitif haberler de var

Ancak, mevcut piyasa türbülansının ortasında bazı olumlu işaretler var. IntoTheBlock tarafından bildirildiği üzere, Shiba Inu fiyatındaki radikal düşüşe rağmen yüksek bir satın alım faaliyeti var.

Shiba Inu

Böylece, verilere göre Pazar gününden bu yana büyük yatırımcıların net girişi 1,35 trilyon SHIB arttı. Bu, Shiba Inu arzının %0,1’inden fazlasını elinde bulunduran yatırımcıların şu anda token’ı biriktirdiklerini gösteriyor.

Bu kesinlikle her derde deva değil. Çünkü bu yatırımcı grubunun eylemleri, satın alımlara devam ederken minimum risklerle kolayca açıklanabilir. Bununla birlikte, düşüşe rağmen alıcıların hâlâ mevcut olması kesinlikle olumlu bir işarettir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin