featured

Shiba Inu ile Chainlink arasındaki rekabet büyüyor: SHIB sıralamadaki yerini neden kaybediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcoinler arasında süregelen rekabet giderek kızışıyor ve popüler meme coin Shiba Inu (SHIB) bunun en ağır yükünü taşıyor. Bu yazının yazıldığı sırada SHIB sıralamadaki yerini kaybetti ve düşük piyasa değeri nedeniyle LINK’in hemen arkasında yer alıyor. CoinMarketCap’in verilerine göre token, 4.259.394.582 dolar piyasa değeri ile 0,000007228 dolar fiyattan işlem görüyor.

Shiba Inu, en iyi piyasa gözlemcilerinin ilgisini çekmeye devam eden çok dinamik bir meme coin. Topluluğu her yerde bulunan bir meme coin olarak bu arayışa karşı düşüş direnci şu anda oldukça derin olsa da yeni fiyat seviyelerini yeniden test etmeye hazır olduğunu sık sık gösterdi.

SHIB

Devam eden konsolidasyonun ortasında SHIB HODLers ve destekçileri için odak noktası, Chainlink’in yarattığı rekabeti ortadan kaldırmak değil, daha ziyade yüksek sermayeli altcoinlerin ilk 20 listesinden düşmesini önlemektir.

Altcoin, seçkin tokenlar arasındaki yerini gerçekten korumak için gerekenlere sahip olsa da en yakın rakiplerinin büyüme hızı, yönetim kurulu genelindeki çabalarını önemli ölçüde zorluyor. Chainlink, yeni Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolü (CCIP) ile nispeten umut verici bir görünümü korumak için tüm düşüş piyasası oranlarını yeniyor.

SHIB’de dikkat edilmesi gereken büyüme tetikleyicileri

Shin-ba Inu her zaman çok sağlam ve çeşitli büyüme temellerini korumuştur. Mem coin, Ethereum Katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Shibarium’a sahiptir ve bu sayede halk tarafından benimsenmesi yakın vadede coine olan talebi artırmaya yardımcı olabilecek çok sayıda merkezi olmayan uygulamayı (dApps) başlatmayı ummaktadır.

Bu temel unsurun yanı sıra altcoin aynı zamanda dolaşımdaki token arzının bir kısmının periyodik olarak yakıldığı deflasyonist bir token. Genellikle yanma oranı olarak yorumlanan bu ölçüt, Shiba Inu’yu en hızlı düşüş oranına sahip altcoinlerden biri olarak konumlandırdı ve bu da yakın gelecekte potansiyel büyümesine katkıda bulunan bir trend.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin