featured

Yeni bir balina 200 milyon doların üzerinde XRP satın aldı: Ripple cephesinde neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP topluluğu, salı günü bir kripto borsasından 201 milyon dolar değerinde yaklaşık 410 milyon XRP’nin yeni bir cüzdan adresine taşınmasıyla heyecanlandı. Bu hareket tüccarların daha geniş kripto para piyasasındaki satışların ortasında kâr rezervasyonu yapmasıyla altcoinin fiyatındaki son düşüşün ardından geldi.

Whale Alert tarafından 17 Ekim’de yayınlanan bir işlem raporuna göre bir balina kripto para borsası Bitvavo’dan 201 milyon dolardan fazla değere sahip 409.776.402 XRP taşıdı. İşlem verileri, cüzdan adresinin bugün etkinleştirildiğini, dolayısıyla yeni bir balina ya da XRP satın alan bir varlık olabileceğini ortaya koydu.

xrp

Altcoin, Ripple Labs’in ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı uzun süredir devam eden davada bir başka galibiyetinin ardından küresel olarak kabul görmeye devam ediyor. Yargıç Torres, SEC’in XRP’yi bir menkul kıymet olarak nitelendirmeyen önceki bir karara karşı geçici bir temyiz başvurusunda bulunma talebini reddetti. Şimdi duruşma Nisan 2024’e ayarlandı.

XRP balinalar ve yatırımcılar tarafından kitlesel alımlara tanıklık ediyor…

Balinalar ve kuruluşlar altcoin fiyatının 0,47 dolara düşmesinin ardından önemli ölçüde XRP satın alıyor. İşlem hacmi de bu hafta ikiye katlanarak 1 milyar doların üzerine çıktı. Dahası Ripple’ın ABD SEC’e karşı kazandığı zaferin ardından kripto para fonlarına girişler görülürken kurumsal yatırımcılar üst üste 25. hafta altcoin satın aldı.

Altcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 0,5 artışla 0,49 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek değerleri 0,489 dolar ve 0,505 dolar. Fiyat destek seviyesinin altında işlem görürken 1 milyar doların üzerindeki güçlü işlem hacmi yukarı yönlü ivme vaat ediyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin