featured

SHIB haberleri: Shibarium’un yeniden faaliyete geçerken son güncellemeler heyecan yarattı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu takım yetkilisi Lucie, Shibarium’un lansmanı yaklaşırken heyecan verici haberler açıkladı. Yeni bir tweet ile Shibarium’un durumu hakkında takipçilerini bilgilendiren Lucie, Layer 2’nin resmi olarak yayında olduğunu ve özel modda sorunsuz bir şekilde çalıştığını açıkladı.

Lucie, ekibin bir sonraki adımını vurguladı: Shibarium’u halka açmak. Bir altcoinin ekip üyesi tarafından açıklanan bir başka ilginç bilgi de bazı üyelerin köprülü BONE’larını çoktan almış olmaları ve herkese fonlarının güvende olduğu konusunda güvence vermeleriydi.

Ekip, 16 Ağustos’taki lansmanından kısa bir süre sonra çılgın bir kullanıcı akını nedeniyle durakladı. Ekip, operasyonlarını ölçeklendirmek için hemen harekete geçti ve ağ üzerinde derin testlere başladı.

SHIB

Testler geliştikçe güncellemeler sürekli olarak aktarıldı ve her sayımda muazzam bir ilerleme kaydedildiği bildirildi. Altcoin lideri Shytoshi Kusama tarafından paylaşılan en son güncellemeye göre Shibarium günlerce süren testlerin ve parametrelerin değiştirilmesinin ardından artık geliştirilmiş ve optimize edilmiş durumda.

Yeni bir izleme sistemi ve RPC düzeyinde hız sınırlaması ve büyük bir trafiğin yeniden oluşması durumunda otomatik sunucu sıfırlama dâhil olmak üzere ek arıza emniyetleri içeren yeni özellikler kısa bir süre içinde dağıtıldı.

Kusama, önümüzdeki adımlarda lansmanı halka yeniden sunmadan önce ek doğrulayıcıların yayına gireceğini ve testlerin tamamlanacağını belirtti.

Shibarium test ağı gezgini yeni bir görünüm kazandı!

Bu arada Lucie’ye göre Shibarium beta “Puppynet” test ağı gezgini Puppyscan yeni bir görünüm kazandı. Yeni geliştirmeler, topluluğa daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor. Blok zinciri gezgininin üst kısmındaki özellikler, “Gas Tracker” adı verilen yeni bir metriğin yanı sıra belirgin bir arama çubuğunun eklenmesiyle güncellenmiş görünüyor. Günlük işlemleri gösteren bir grafik ekran da eklenmiştir.

Puppyscan’deki güncellenmiş istatistiklerde de görüldüğü üzere Shibarium test aşamasındadır. Gezgine göre “Puppynet” bugüne kadar 36.758.800 işlem gerçekleştirdi. Şu anda 2.208.298 toplam blok var; 17.070.222 cüzdan adresi ve 1,03 Gwei’lik bir gaz izleyici okuması. Günlük işlemler 168.800 olarak gerçekleşiyor.

u.today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin