featured

Son dakika: Binance, sıfır ücretli Bitcoin ticaretinde değişiklik yaptı! İşte detaylar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, 24 Ağustos Perşembe günü yaptığı açıklamada sıfır ücretli Bitcoin ticaret programında değişiklik yapmayı planladığını açıkladı.

Bu hamle, mart ayında Binance tarafından sıfır ücretli ticaretin sona erdirilmesinin ardından işlem hacimlerinin yüzde 90 oranında düşmesine benzer bir etki yaratacak. Ve muhtemelen kripto piyasasında bir başka büyük satışı tetikleyecek.

Binance sıfır ücretli Bitcoin ticaretinde değişiklikleri duyurdu!

Kripto borsası Binance, 24 Ağustos’ta yaptığı resmi bir duyuruda 7 Eylül’den itibaren sıfır ücretli Bitcoin ticaretinin güncelleneceğini açıkladı. Binance, BTC/TUSD spot ve marj ticaret çifti için sıfır ücretli Bitcoin ticaretinde değişiklikler yapmayı planlıyor.

Kullanıcılar TUSD çiftleriyle BTC ticareti yaparken sıfır maker ve taker ücretinden faydalanıyordu. Artık kullanıcının VIP seviyesine göre standart bir alıcı ücreti uygulanacak. Bununla birlikte kullanıcılar BTC/TUSD spot ve marj ticaret çiftinde Bitcoin ticareti yaparken sıfır maker ücretinden yararlanmaya devam edecek.

“BTC/TUSD spot ve marjin işlem çiftindeki ilgili işlem hacmi, VIP kademe hesaplamasında ve tüm Likidite Sağlayıcı programlarında dikkate alınacaktır. Buna ek olarak BTC/TUSD spot ve marjin işlem hacimleri için BNB indirimleri, yönlendirme iadeleri ve diğer ücret ayarlamaları devam edecektir.”

Görünüşe göre Binance, TUSD için sıfır ücretli Bitcoin alım satım programını sona erdirerek çeşitli sorunların ortasında True USD (TUSD) stablecoin’e olan desteğini azalttı. Özellikle kullanıcılar, FDUSD spot ve marj ticaret çiftinde Bitcoin ticareti yaparken sıfır maker ve taker ücretlerinden yararlanmaya devam edecekler.

Kripto para piyasasında yeniden satış…

Kripto para borsası, BTC/TUSD spot ve marj ticaret çifti için sıfır ücretli Bitcoin ticaret programını değiştirerek yanlışlıkla başka bir satış olayını tetikliyor.

Binance

CoinMarketCap’e göre BTC/TUSD ve BTC/USDT sırasıyla yüzde 11 ve yüzde 7 ile Bitcoin için en çok işlem gören çiftlerdir. Tether (USDT) çiftlerindeki işlem hacmi, Binance’in BUSD desteğini sona erdirmesi ve TUSD’yi sıfır ücretsiz Bitcoin ticareti için tek işlem çifti olarak ilan etmesinin ardından büyük ölçüde düştü.

Ancak borsa yine odağını çoğunlukta işlem gören TUSD’den daha az bilinen FDUSD stablecoine kaydırıyor. İşlem hacmi açısından ilk 10 Bitcoin çiftinin altına bile girmiyor. Bu durum muhtemelen işlem hacimlerinde başka bir düşüşü tetikleyerek piyasa üzerinde daha fazla baskıya neden olacaktır. Son olarak FDUSD’nin piyasa değeri yalnızca 324 milyon dolar.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin