featured

Shiba Inu “Altın Haç” modelinin eşiğinde! SHIB fiyatı yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güncel piyasa verilerine göre Shiba Inu (SHIB) önemli bir teknik hareket için hazır görünüyor. Son sekiz günde yüzde 28’lik güçlü bir fiyat artışının ardından SHIB şu anda umut verici bir “Altın Haç ” sinyali veriyor.

Bu terime aşina olmayanlar için Altın Haç, ticarette en çok aranan teknik formasyonlardan biridir. Kısa vadeli bir hareketli ortalama, tipik olarak 50 günlük üssel hareketli ortalama (50 EMA), uzun vadeli bir hareketli ortalamanın, genellikle 200 günlük üssel hareketli ortalamanın (200 EMA) üzerine çıktığında meydana gelir.

Tarihsel olarak birçok piyasada bu teknik hareket, uzun süreli bir yükseliş eğiliminin potansiyel başlangıcını gösteren bir yükseliş işareti olmuştur.

SHIB

SHIB için “Altın Haç” neden önemli?

SHIB’in yükselişi teknik analizde yüzdelerden daha fazlasını ifade eder ve piyasa dinamiklerindeki somut değişimlerle desteklenmektedir. İşlem hacmindeki önemli artış, artan likidite ve piyasa derinliği ile birleşerek SHIB’e ihtiyaç duyduğu ivmeyi kazandırmıştır. Bu faktörler bir araya gelerek potansiyel Altın Haç’ın yolunu açmıştır.

Peki bu neden önemli? Bir yatırımcının bakış açısına göre, bu hareketli ortalamalar sadece bir grafikteki çizgiler değildir. Piyasadaki temel duyarlılığı temsil ederler. Dolayısıyla bir Altın Haç, altcoin fiyatının kısa vadeli hissiyatın uzun vadeli hissiyattan daha fazla yükselişe geçtiğini göstermektedir. Bu durum, potansiyel bir yükseliş eğiliminden faydalanmak isteyen yeni bir yatırımcı ve tüccar dalgasını çekebilir.

Bununla birlikte teknik göstergeler bir yatırımcının tarafında güçlü araçlar olsa da kripto para dünyasının fiyatları etkileyen sayısız faktörle öngörülemez olmaya devam ettiğini belirtmek gerekir. Yatırımcılar herhangi bir finansal karar vermeden önce her zaman kendi araştırmalarını ve durum tespitlerini yapmalıdır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin