ShapeShift
ShapeShift

Bitcoin Cash ile Bitcoin Core arasında değiş tokuş yapmak ShapeShift ile artık mümkün

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ile ilgili her işlemin ana kaynağı olan Bitcoin.com, Bitcoin Cash ile Bitcoin Core arasında cüzdan uygulamasının arayüzünden değiş tokuş yapmaya olanak tanıyan ShapeShift aracını duyurdu.

Shapeshifting özelliği ile uygulamadan çıkmadan BCH – BTC değiş tokuşu mümkün

Bitcoin.com Wallet, kullanıcıların BCH ve BTC varlıklarını güvenli bir şekilde saklamalarını sağlayan güçlü bir platform. Cüzdan piyasaya sunulduğundan beri hem masaüstü hem de mobil işletim sistemlerinde 1.7 milyondan fazla indirme yapıldı. Ayrıca Bitcoin.com Wallet, Bitpay’in Ödeme Protokolü fatura entegrasyonu ile çalışan yedi uyumlu müşteriden biri.

Son olarak eklenen ShapeShift özelliğiyle kullanıcılara güçlü bir cüzdan deneyimi sunmaya hazırlanan Bitcoin.com Wallet, Bitcoin Cash ve Bitcoin Core arasında uygulama arayüzünden değiş tokuş yapmayı mümkün kılacak.

Bitcoin.com tüm ürün, hizmet, okuma malzemesi ve araç arasında Bitcoin kaynaklarının en büyüğüne sahip. ShapeShift’in kurucusu ve CEO’su Erik Voorhees, konuyla ilgili şunları söyledi:

Bu sistemin Bitcoin.com ile entegrasyonu, kullanıcıların Bitcoin.com Wallet içinde Bitcoin ve Bitcoin Cash’i değiştirmelerini sağlayacak. Bitcoin.com, uzun zamandır Bitcoin topluluğunun en önemli seslerinden biri.

BTC ve BCH varlıklarını takaslamak için artık bir borsaya kayıt olmak gerekmiyor

Bitcoin.com CEO’su Roger Ver, cüzdanının arayüzüne entegre edilmiş ShapeShift gibi bir protokole sahip olmaktan büyük bir heyecan duyduğunu söyledi. Cüzdan, kazandığı bu yeni özellikle kullanıcıların bir borsaya kayıt olmadan BTC – BCH takası yapmasına olanak tanıyor.

Roger Ver:

Bu protokol ile olan ortaklığımız aracılığıyla herkesin Bitcoin Core’unu Bitcoin Cash’e dönüştürmesini kolaylaştırmak, Bitcoin.com Cüzdan için önemli bir dönüm noktası. Standart cüzdan özelliklerine ek olarak kapsamlı bir Bitcoin platformu sunma hedefimize bir adım daha yaklaştık.

ShapeShift nasıl kullanılır?

Cüzdan üzerinden kullanımı son derece basit olan değiş tokuş özelliği, yalnızca birkaç dakikada değişim sağlayabiliyor.

Kullanıcıların yapması gereken tek şey, cüzdanında bir miktar BCH veya BTC bulundurmak ve Shapeshift logosunun bulunduğu Hizmetler bölümündeki değiş tokuş özelliğini aktif etmek. Özetle kullanıcılar BTC – BCH değişimi için oradan oraya koşturmak zorunda kalmayacak.

Roger Ver konuyla ilgili son olarak şunları söyledi:

ShapeShift hızlı, kolay ve kişisel bilgi gerektirmiyor. ShapeShift’i Bitcoin.com Wallet’a entegre etmek, cüzdan kullanıcılarımıza sağlamaya çalıştığımız değer teklifini daha da artıracak.

Bitcoin News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin