ShapeShift kullanıcı hesabı bulunmayan modelinden uzaklaşıyor
ShapeShift kullanıcı hesabı bulunmayan modelinden uzaklaşıyor

ShapeShift kullanıcı hesabı bulunmayan modelinden uzaklaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ShapeShift kullanıcı hesabı bulunmayan modelinden uzaklaşacağının sinyallerini verdi. Kripto borsası, sonunda kullanıcıları için zorunlu olacak yeni bir üyelik programı başlattı.Borsada Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve daha pek çok Blockchain token alınabiliyor.

Bir sadakat programı olarak konumlandırılan bu girişim, başlangıçta birtakım faydalar sunarken aynı zamanda kullanıcılarından bazı kişisel bilgileri toplamaya başlıyor. Esasen kullanıcı hesabı bulunmayan borsa modelinden uzak bir eksen oluşturuyor.

ShapeShift CEO’su Erik Voorhees yeni planlarını açıklıyor

Bir blog yazısında, CEO Erik Voorhees, üyelik programını zorunlu hale getirme planına referansla bu son ayrıntıyı berbat diye nitelendirdi. Plan, bu yıl içinde bir süre sonra gerçekleşecek.

Voorhees, kişisel bilgilerin toplanması zorunlu bir unsur değilse tercih edeceğiz diye yazmaya devam etti:

Irk, din veya milliyetlerinden bağımsız olarak bireylerin, düşünceleriyle, ilişkilerinde ve iletişiminde mahremiyet hakkını hak ettiklerine inanıyoruz. Bireylerin bunları hak ettikleri gibi, mali mahremiyet haklarını hak ettiğine hala inanıyoruz. Bunun gibi mahremiyetler, sivil toplumun temel unsurudur. Bunlar, tüm iyi insanlar tarafından savunulmalı. Bu sebebe bağlı kalmaya devam edersek ve yaklaşımımız konusunda akıllı olursak en iyi şekilde hizmet ederiz.

Üyeler döviz kurlarında indirim, FOX token ile işlem yapmak için hacim bazlı ödüller ve daha yüksek işlem limitleri alacak.

Voorhees, daha geniş çaplı değişikliklerin ShapeShift kullanıcılarının hesapla ilgili özellikler için taleplerinin bir sonucu olduğunu söyledi. Tokenizasyona artan ilginin şu anda kripto para borsası ile ilgili düzenleyici belirsizliğin bir sonucu olduğunu belirtti.

Voorhees, şöyle yazdı:

“Üyelik, esas olarak, gelişmiş bir sadakat programıdır. Daha iyi fiyatlandırma ve üstün bir kullanıcı deneyimi için zamanla öncülük edecektir”

ShapeShift, program için yeni özellikler eklerken, Voorhees, müşteri fonlarını tutmayacağı anlamına gelen bir saklayıcı borsa olmaya devam edeceğini vurguladı.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin