shapeshift
ShapeShift ezber bozan yeniliklerine devam ediyor

ShapeShift ezber bozan yeniliklerine devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre merkezli trading platformu ShapeShift AG, kullanıcıların tek işlemde onlarca dijital varlığa Bitcoin ile değişimini yapmaya olanak sağlayan bir yazılım firması olan Bitfract’un satın alınmasını duyurdu.

Şirketin bildirdiğine göre, Bitfract aracı, yatırımcıların kripto para birimlerini hızlı ve kolay adımlarla yeniden dengelemelerine izin vererek satın alma sürecini basitleştiren bir oyun değiştirici olmaya hazırlanıyor.

ShapeShift’in kurucusu ve CEO’su Erik Voorhees, Bitfract ekibinden etkilendiğini ve ShapeShift’in kendisini geliştirmeyi planladığı bir araç oluşturma konusundaki uygulamalarından etkilendiğini söyledi.

Voorhees şöyle devam etti:

Bitfract ekibi, kendimizi inşa etmeyi planladığımız bir ürün oluşturmak için ShapeShift’in açık API’sinden uzman bir şekilde faydalandı. Bu, stratejinin ve düşünmenin büyük bir uyumunu gösterdi. Ve yetenekli ekibi ve teknolojileriyle sundukları icraatları, ShapeShift için oldukça olağanüstüydü.

Bitfract aracı ile kullanıcılar, çoklu işlemler yapmadan çeşitlendirilmiş bir dijital varlık portföyü kullanarak zaman ve ücret tasarrufu elde edebilirler. Bitfract’in kurucularından ve CEO’su Willy Ogorzaly ise gelişmeler ile ilgili şunları söyledi:

Bireylerin dijital varlıklarını özgürce kontrol ettikleri merkezsiz bir geleceği hayal ediyoruz. Ve ekibimiz Erik ile birlikte ShapeShift’teki herkesin bunu gerçeğe dönüştürmesi için onurlandırıldı.

ShapeShift yeni satın alma ile Bitcoin’i tek işlemde bir çok altcoinle değişimini sağlayabilecek

Araç basit bir işlem kullanır. BTC’nin şirketin adresine gönderilmesi ile Bitcoin’i herhangi bir veya birden çok kripto paraya dönüştürmeye yardımcı olur. Bu işlem, bir işlemde birden fazla kripto para dönüşümü için şirket açık API’sine bağlantı sağlar.

Bu satın alma ile şirket erişimini genişletebilir ve kendi ürünlerini ve tekliflerini genişletmek için aracı bir taban katmanı olarak kullanabilir. Şirket, Bitfract platformunun, özellikle ShapeShift’in platformuna yakında dâhil edilecek olan “çoklu çıktı işlemleri” gibi birçok olumlu etkiye sahip olduğuna inanıyor.

ShapeShift AG, sektördeki problemleri çözen dijital varlıkları, özellikle açık API’lerini kullanan girişimlerle iş birliği konusunda oldukça heveslidir. Geçtiğimiz yıl şirket, kullanıcıların özel anahtarlarını çevrimiçi olarak göstermeden dijital varlıklarını değiştirebilmelerini sağlayan donanım cüzdanı KeepKey’i de satın almıştı.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin