SHIFT Markets ve Stellar arasında yeni bir ortaklık
SHIFT Markets ve Stellar arasında yeni bir ortaklık

SHIFT Markets ve Stellar arasında yeni bir ortaklık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SHIFT Markets, bir kez daha Stellar teknolojisinin entegrasyonunu desteklemek için Lightyear ile yeni bir ortaklık duyurdu. Ortaklık, gelişmekte olan pazarlarda Lumens genişlemesini teşvik edecek ve XLM’nin benimsenmesini kolaylaştıracak. SHIFT şu anda küresel bazda altmış kripto borsasına kadar hizmet vermektedir ve en son anlaşma Stellar’ın Lumens (XLM) benimsenmesini büyük ölçüde geliştirmektedir.

SHIFT Markets, kripto para birimlerinde, kripto para birimlerinin henüz tam olarak benimsenmediği birçok bölgeye erişmek için tekil bir giriş noktası sağlıyor. Bu, gelişmekte olan piyasalarda önem arz ederken XLM şimdi birden fazla fiat para birimine karşı doğrudan işlem görebilmektedir.

Zaman dip yapma zamanı mı?

Şirket CEO’su ve Kurucusu Ian McAfee, “Bu bizim için müşterilerimizin kendi borsalarında Lumens alım satımı yapabilmesi açısından heyecan verici bir ortaklık. Gelişmekte olan ülkelerde düşük maliyetli finansal teknolojiler sağlama konusundaki kararlılıkları, onları pazarımıza uygun hale getirmektedir. Lumens likiditesini, büyük ve egzotik fiatlar için kullanımı artırmayı hedefliyoruz.

Anlaşma, Stellar mali ekosistemindeki önemli bir ihtiyacı karşılamaya yardımcı oluyor ve böylece Lumens alımını destekliyor. Tipik olarak bunu yapmak için, kullanıcılar önce bir fiat ağ geçidi üzerinden BTC veya ETH satın almalı ve daha sonra onu XLM için takas edebilecekleri bir kripto borsasına göndermelidir.

Lightyear.io Satış ve Ortaklık Direktörü Paul Arnautoff’dan SHIFT açıklaması

Stellar Blockchain ağının faydasını ve erişimini genişletmeye yardımcı olmak için Shift Markets ile ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Shift Markets’in teknoloji platformu ve müşterileri ile birlikte çalıştıklarında, Stellar kullanıcıları artık yeni ve gelişmekte olan pazarlardaki büyüyen bir likidite sağlayıcı ağına erişebilecekler.

Paul Arnautoff ekledi:

Yeni bir on-ramps ve off-ramps için Stellar ağı finansal katılımı ve sınır ötesi ödemelerde engelleri azaltma misyonunu genişletmeye devam ediyor.

Haziran ayında, TRON kripto para birimi ağı, TRX (TRON’un tokeni) ticaretini arttırmak için kripto borsası ile bir ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin