ShapeShift CEO'su Erik Voorhees: “Bitcoin önemli bir potansiyele sahip.”
ShapeShift CEO'su Erik Voorhees: “Bitcoin önemli bir potansiyele sahip.”

ShapeShift CEO’su Erik Voorhees: “Bitcoin fiat aldatmacası için bir alternatif.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kısa bir süre önce ShapeShift CEO’su Erik Voorhees, Bitcoin hakkında konuştu. Onun, ShapeShift’i kurmadan önce sektördeki rolüne ve hükumetin en büyük kripto para birimine bakış açısını anlattı.

ShapeShift CEO’su Erik Voorhees: “Bitcoin önemli bir potansiyele sahip.”

Kurucu, Mayıs 2011’de Facebook’taki bir gönderi sayesinde Bitcoin hakkında bilgi sahibi olduğunu açıkladı. Bitcoin hakkında birkaç yazı okuyarak hayatını değiştirdiğini ekledi ve “Aşka düştü Bitcoin” dedi. Voorhees, dünyanın herhangi bir yerindeki insanların neredeyse sıfır maliyetle Bitcoin ile hayatına değer katabildiğini ve herkes tarafından bu paranın durdurulamayacağının fark edildiğini vurguladı. Kripto para birimi, ekonomik açıdan yararlı olduğu için kaçınılmaz olarak dünyayı ele geçirmeye başlayacak.

Voorhees, son 10 yılda kripto para biriminin geçirdiği evrim hakkında da konuştu. Bitcoin yatırımcısı, kripto para biriminin dünyayı ele geçirmek için “önemli bir potansiyele” sahip olduğuna ve hükumetin fiatının yerini alacağına inanıyor. Ona göre, bu insanlar fiat aldatmacası için Bitcoin’in bir alternatif olduğunu fark edecekler. Voorhees bunun kaçınılmaz olduğunu ve bunun ancak bir grup insanın buna önderlik etmesi durumunda gerçekleşebileceğini düşünüyor. Bu ona göre, aynı zamanda hayatını ve projelerini kripto para birimi sektörüne tahsis etmesinin sebebi.

Bitcoin yatırımcısı: “Bitcoin kesinlikle çok uzun bir yol kat etti.”

Voorhees, konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin kesinlikle çok uzun bir yol kat etti. Demek istediğim, dünyadaki her finans kurumu onu izliyor, her hükumet bir şekilde rahatsız ve bunun hakkında biraz gergin. On milyonlarca insan onu kullandı ve kullanıyor da. Yani evet, büyük bir ilerleme kaydetti.

Voorhees, kripto para sektöründe Bitcoin’in büyük bir büyüme göstermesine rağmen, hala kat etmesi gereken uzun bir yolunun olduğunu söylüyor. Bununla birlikte Bitcoin’in, şimdi sektöre ilk adım attığı zaman dilimine kıyasla dünyayı ele geçirme şansının daha yüksek olduğuna inanıyor.

Erik Voorhees: “Bitcoin’i durduramayacaklarını biliyorlar.”

Voorhees, Amerika Birleşik Devletleri kadar büyük bir hükumetin tek bir varlık olmadığını vurguladı ve şunları söyledi:

Daha önceki günlerde ABD hükumetlerinin ve diğer hükümetlerin Bitcoin’e karşı daha sert olacağını, kendi para birimi için varoluşsal bir tehdit olarak göreceklerini ve bununla savaşacaklarını korktum.

Bununla birlikte, hükümetler korkularını boş çıkardı ve daha hoşgörülü çıktı. Voorhees bunun değişeceğine inanıyor, çünkü hükumetler hala Bitcoin’in fiat için varoluşsal bir tehdit olduğunu bilmiyorlar. Kripto para birimini vergi kaçakçılığı, kara para aklama ya da uyuşturucu sorunu olarak görüyorlar ve şu anda problemle başa çıkmanın yollarını bulmaya çalışıyorlar. Ancak, Bitcoin’i durduramayacaklarını biliyorlar.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin