İşte boğa koşusu konusunda uzman ve analist görüşleri...
İşte boğa koşusu konusunda uzman ve analist görüşleri...

Piyasada bir sonraki boğa koşusunu ne tetikleyecek? İşte uzman ve analist görüşleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) son 2 ay içinde sıkı tanımlanmış bir ticaret modeli ile yakın tarihte en uzun süreli volatilitelerden birini gördü. Bununla birlikte, birkaç uzman kripto paralar hakkındaki görüşlerini açıkladı. Peki bir sonraki boğa koşusunu ne tetikleyecek? İşte uzman ve analist görüşleri…

İşte boğa koşusu konusunda uzman ve analist görüşleri…

Garrett Keirns: “İlgi, bir sonraki boğa koşusunu tetikleyebilir.”

Bir kripto para analist olan Garrett Keirns, “ilgi kıvılcımı” için bir katalizöre ihtiyaç duyduğumuzu ifade ediyor. Analist bunu Bitcoin’in Google Trends arama hacmiyle ilişkilendirdi. Arama döneminin hacmi, bu yılın başından beri en düşük oranda. Keirns konuya yönelik şunları söylüyor:

İnsanlar para kaybetmekten korkuyorlar, özellikle de 10 bin ve üzerini satın alan Coinbase perakende topluluğu. Çöken bir kripto pazarına ek olarak, bu insanlar özkaynak portföylerini de kaybetmeye başladı.

Ancak, yatırımcılar bu sektörü “daha ​​riskli varlık sınıfı” olarak gördüklerinden, paralar kripto para piyasasına akmadı. Dijital para birimi analisti Marius Rupsys, görüşlerini Forbes’e açıklayarak, Kasım ve Aralık 2017’de tüm fiat paranın yaklaşık 2/3’ünün kripto para piyasasına geldiğini belirtiyor. Madencilik, 20.000 dolara yaklaşan parayla sonuçlandı. Bu durum, piyasada perakende yatırımcılarına kaybolma korkularını yaşattı.

Nigel Green’e göre kurumsal yatırımcılar tetikleyici olabilir

Finansal danışmanlık firması DeVere Group‘un kurucusu ve CEO’su Nigel Green, kurumsal yatırımcıların “dijital varlıkları araştırmak” için harekete geçtiklerini belirtiyor. Nigel Green konuya yönelik şunları söylüyor:

Onlar şimdi dijital para birimlerini keşfetmeye ihtiyaç duyduklarını hissediyorlar. Çünkü rakipleri öne çıkabiliyor ve onlara yetişemeyebilirler.

Oliver Isaacs: “Bir Bitcoin ETF’nin onaylanması, milyarlarca doların kripto paraya yatırılmasını sağlayacak.

Blockchain yatırımcısı, danışman ve araştırmacı Oliver Isaacs, Birleşik Devletler Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu tarafından borsada işlem gören bir fonun (ETF) onayının Bitcoin’in daha fazla benimsenmesini sağlayabileceğini belirtiyor. Bunu, ETF’nin onayından sonra altın fiyatındaki artıştan söz ederken değerlendiriyor.

İlk ETF, Mart 2003’te yayınlandığında, altının fiyatı sonrasında %300’lük bir artış kaydetti. Bu Bitcoin ile meydana gelirse, kripto para yaklaşık 22.500 dolar değerinde olabilir. Isaacs, konuya yönelik şunları söylüyor:

Bir Bitcoin ETF’nin onaylanması, yeni yatırımcılar için milyarlarca doların kripto paraya yatırılmasını sağlayacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin