ShapeShift CEO'su, Bitcoin'in enflasyon programının belli olduğunu söyledi
ShapeShift CEO'su, Bitcoin'in enflasyon programının belli olduğunu söyledi

ShapeShift CEO’su: “Bitcoin’in enflasyon programı önümüzdeki 100 yıl için belirlendi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ShapeShift CEO’su, Bitcoin’in fiat para birimleriyle karşılaştırıldığında temel faydasının daha öngörülebilir bir para birimi olduğunu söyledi. Erik Voorhees, “Bitcoin’in enflasyon planının gelecek 100 yıl için belirlendiğini” iddia ederken, ABD Doları’ndaki bir yıllık enflasyonunun bile belli olmadığını ifade etti.

ShapeShift CEO’su, Bitcoin’in daha medeni bir para birimi olduğunu belirtti

Voorhees, Bitcoin’in enflasyon özelliklerinin, onu daha “medeni” bir para birimi haline getirdiğine ve bunun Bitcoin’i yakın gelecekte önemli bir finansal teknoloji haline getireceğine inanıyor. Voorhees, fiat para birimlerinin tarihsel olarak devalüe edildiğini belirtti.

Twitter’daki pek çok takipçi, Voorhees’in değerlendirmesini kabul etti. Ancak bazıları, fiat para birimlerinin kriptolardan çok daha uzun süredir varlığını devam ettirdiğini ve yükselen enflasyonun eski gücünü yitirdiğini söyledi.

Diğer gözlemciler, Bitcoin’in dalgalanan değerinin, ödeme yöntemi olarak değerlendirildiğini ve enflasyon eksikliğinden çok daha fazla olduğunu belirttiler.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin