Danny Scott: “Arka planda buraya harcanan büyük paralar var.”
Danny Scott: “Arka planda buraya harcanan büyük paralar var.”

CoinCorner’in kurucu ortağı Danny Scott: “Bitcoin boğaları gelecek ve fiyat 15.000 dolara çıkacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in fiyatı, Aralık 2017’den Haziran 2018’e kadar kadar %70 oranında düşüşle 20.000 dolarlardan 5.848 dolar seviyelerine geriledi. Ancak kripto para birimi, kısa bir süre önce 6.300 dolar ve 6.500 dolar seviyeleri arasında işlem aralığını koruyan benzersiz bir istikrar dönemi geçiriyor. Kripto para borsası CoinCorner’in kurucu ortağı Danny Scott ise Bitcoin’in yılbaşına kadar 15.000 dolar seviyesini görebileceğine inanıyor.

“Toplu olarak Bitcoin almaya başlayan bir çok büyük şirket görüyoruz.”

Bitcoin fiyatı ayı piyasasında defalarca yenilmesine rağmen bir kripto uzmanı hala Bitcoin boğalarının geleceğine inanıyor. Uzman boğaya dair inancını çeşitli faktörlerin birikimine dayandırıyor. Scott, konuya yönelik şunları söylüyor:

Toplu olarak Bitcoin almaya başlayan bir çok büyük şirket görüyoruz ve az sayıda insanın satmaya istekli olduğunu görüyoruz. Bitcoin, fiyatını yaklaşık 4-5 aydır 6.000 dolar seviyesinde tutuyor. Tarihsel eğilimlere bakarsanız, Kasım ve Aralık ayları genellikle daha yoğun aylar oldu. Ayrıca yüksek gelir taşıyan bireylerden ve Bitcoin’i yüksek hacimli satın alan firmalardan gelen çok büyük miktardaki yatırımları görüyoruz. Bu, tüm kripto para biriminin artışına ve ilgisine katkıda bulunuyor.

Danny Scott: “Arka planda buraya harcanan büyük paralar var.”

Scott, bu büyümenin daha önce olduğundan daha sürdürülebilir bir hızda olması gerektiğine inanıyor. Ayrıca uzman açıklamalarına şunları ekliyor:

Fidelity, geçtiğimiz günlerde Bitcoin ticareti için, Ocak ayında piasaya sürülecek olan kurumsal düzeyde bir OTC platformuna hazırlandıklarını duyurdu. Aynı zamanda insanların doğrudan göremedikleri, arka planda buraya harcanan büyük paralar var. Bu, doğal olarak fiyatın yavaşça artmasına yardımcı olacak. Bu, geçen yılın ani hareketlerinden daha sağlıklı bir hareket olmalı.

Kripto para uzmanı: “Bitcoin, dünya çapında rezerv para birimi haline gelebilir.”

Scott, kripto para biriminin uzun vadeli beklentileri için iyi niyetli. Uzman açıklamalarına şu sözlerle devam ediyor:

Bitcoin kesinlikle hep aramızda olacak. Bitcoin, ileride dünya çapında rezerv para birimi haline gelebilir ve bazı ülkeler bunu birincil para birimi olarak kabul edebilir çünkü mevcut para birimi daha istikrarlı ve güvenilir. Örneğin Venezuela ve Zimbabwe gibi parası çok volatil ülkeler bu para birimini kullanabilir. Ben, bunun uzun vadeli bir çözüm olacağına inanıyorum. Bitcoin’i benimseyen insanlar arttıkça bu para birimi daha istikrarlı hale gelecek.

Express.co.uk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin