Max Keiser: “Geleneksel paraların dünyasında tek kazanan hükûmetler ve bankalardır.”
Max Keiser: “Geleneksel paraların dünyasında tek kazanan hükûmetler ve bankalardır.”

Shapeshift CEO’su: “Bitcoin ve kripto paraların yükselişi fiat paranın çöküşüyle gelecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shapeshift CEO’su kripto para birimi ve dijital varlık piyasaları hakkındaki düşünceleri çok açık bir şekilde paylaşıyor. Anlık dijital varlık ticaretini yürüten Erik Voorhees, fiatın nihayetinde gereksiz hale geldiğinde Bitcoin ve diğer kripto paraların toparlanacağına inanıyor.

Shapeshift CEO’su: “Fiat mahkum edildiğinde, kripto paralar yükselecek.”

Yakın zamanda paylaştığı bir tweette Voorhees, kuruluşların 20 trilyon dolara ulaşan borçları​​geri ödemekte zorlandığı ve bunun bir sonraki küresel mali krize yol açacağını söylüyor. Voorhees, hükumetlerin bu borcun ödenmesi için fiat para basmaya başlayacağını ve bunun da fiat paranın sonunu getireceğini iddia ediyor. Ayrıca bu süre zarfında fiat çöküşüyle birlikte kripto paraların yükseleceğini öne görüyor.

ShapeShift CEO’su bu küresel krizde kripto paraların da ilk aşamada likidite sorunu yaşayacağını  vurguluyor. Ancak daha sonra değeri sıfıra yaklaşacak olan fiat paraların yerine Bitcoin ve benzeri kripto paraların alacağını savunuyor. Voorhees’a göre, bir büyük finansal kriz varsa, kripto paralarda çıkar sağlamak için orada olacak gibi görünüyor. Bu oyunun nasıl sonuçlanacağı ise henüz belli değil. Tüm gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın!

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin