XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

9 Kasım XRP fiyat analizi: XRP 100 saatlik ortalamasını geçebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

9 Kasım XRP fiyatı ile ilgili önemli detayları şu şekilde özetliyoruz.

  • XRP dün 53 sent desteğine tutunamayınca hızlı bir düşüş göstermişti.
  • Ardından tüm gün 50 sentin üzerinde kalmaya çalışan kripto para, satış baskısına dayanamayarak günü 50 sentin altında tamamladı.
  • Yeni günde ise 0,4950 dolar seviyesinden başlayan yükseliş hareketi ile 200 saatlik ortalama (0,5040 dolar) hızlı bir şekilde geçildi. Ve şu an parite 0,5210 seviyesindeki 100 saatlik hareketli ortalamasını kırma mücadelesi veriyor.

9 Kasım XRP fiyat hareketleri

XRP 0,4550 dolar seviyesinden başlattığı yükseliş hareketini 0,5530 dolar seviyesine kadar sürdürdükten sonra genel olarak bir düzeltme eğilimine girdiği görülüyor. XRP fiyatının dün kapanışta 0,4950 seviyelerinden dönerek bugün yazım esnasına kadar yaklaşık yüzde 5’lik bir artış yaparak 0,5160 seviyesine ulaştığını görüyoruz.

Bu son toparlanma hareketi genel bir düzeltmenin sona erdiğine işaret olabilir. Bunu teyit etmek için ise XRP fiyatını gün kapanışına kadar 0,5115 seviyesindeki 100 saatlik hareketli ortalama üzerinde tamamlaması gerekir. Bu seviyenin geçilmesi ise XRP/USD paritesini 53 sente kadar yükseltebilir.

Şu an 100 ve 200 saatlik hareketli ortalamaların arasında fiyatlanan XRP, yukarı yönde 100 HO’yu aşamaz ise bu ortalamalar arasında dalgalı bir seyir izleme ihtimali yüksek duruyor.

XRP için önemli teknik göstergeler

Saatlik MACD güne pozitif bölgede başladı. Ve bu eğilimini devam ettiriyor. Stokastik gösterge ise aşırı alım yapıldığı yönde sinyal vererek, yukarı bölgede yatay olarak hareket ediyor. Stokastik osilatörün aşırı alım bölgesinden aşağı doğru yönelmesi beraberinde satışları getirebilir ki bu durumda 100 HO seviyesinin geçilemediğini görebiliriz.

RSI ve CCI göstergeleri pozitif konumda olmasına karşın öğle saatlerinde yatayda hareket ettiklerini görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin