Coincheck
Coincheck FSA'dan yeniden lisans almak üzere

Coincheck XRP ve FCT işlemlerine yeniden başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon finans hizmetleri devi Monex Group’un yan kuruluşu Coincheck bugün yaptığı açıklamada, dijital varlık borsasına Ripple (XRP) ve Factom’un (FCT) yeniden eklediğini açıkladı.

Bu hamle ile Coincheck, Ocak ayında işlemlerini durdurduğu kripto para platformunda tüm alım satım amaçlı kripto paralar için yatırma ve satın alma hizmetlerini tamamıyla başlatmış oldu.

Bu yılın başında Coincheck, siber saldırıya uğrayıp 500 milyon dolar değerinde NEM tokenlerini çaldırması ile gündeme oturmuştu. İşlemlerin durmasını takiben, kripto para borsası çoğunlukla tüm hizmetlerini askıya aldı. Ancak, Ocak ayından bu yana, kripto borsası kademeli olarak hizmetlerini yeniden sunuyor.

Şubat ayında, Japon yeni (JPY) çekim işlemleri başlamıştı. Bu yılın mart ayından haziran ayına kadar ise kripto paraların alım satım işlemleri yavaş yavaş başlamıştı. Coincheck’in geçtiğimiz aydan itibaren daha hızlı bir şekilde hizmetini genişlettiğini görüyoruz.

Ekim ayı sonuna doğru  Finance Magnates haberine göre kripto borsasında müşterilerin yeni hesaplar açmasına ve Bitcoin (BTC), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH)) depolamasına izin verdiğini bildirmişti. Daha sonra, Kasım ayı ortalarında, Ethereum (ETH), NEM (XEM) ve Lisk (LSK)platforma eklendi.

Coincheck hizmetlerini genişletmeye hazırlanıyor

Firma ayrıca, bugün daha fazla hizmetin yeniden başlatılması için hazırlandığını da açıkladı. Bu yeni pozisyonlar, ortaklık hizmeti, hızlı işlemler ile JPY yatırma, hızlı ödeme (Pay-kolay), Coincheck Ödeme ve Coincheck DENKI (elektrik) gibi kaldıraçlı işlemleri içeriyor.

Bugün yapılan açıklamaya göre, hizmetler yalnızca kripto para borsası, ürünlerin ve platformun dış güvenliği uzmanlardan teknik güvenlik onayını almasından sonra yeniden sunulacak. Bu, tabii ki, Ocak ayındaki olayların tekrarlanmasını önlemek için alınan sıkı önlemler olarak görülüyor.

financemagnates

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin