ShapeShift Borsası ile XEEDA ortaklığı neler vaat ediyor?
ShapeShift Borsası ile XEEDA ortaklığı neler vaat ediyor?

ShapeShift Borsası ile XEEDA ortaklığı neler vaat ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ShapeShift Borsası ile XEEDA ortaklığı, 5 Haziran 2018 tarihinde, ShapeShift’i XEEDA’nın donanım cüzdanına entegre etme umuduyla duyuruldu. Ortaklık, XEEDA kullanıcılarının akıllı telefonlarından özel dijital anahtarlar arasında anında geçiş yapmalarına izin verecek ve özel anahtarlarını internete açmayacak.

XEEDA bir Blockchain ve kripto para donanım cüzdanı geliştiren şirket

XEEDA bir Blockchain ve kripto para donanım cüzdanı geliştiren ve akıllı telefonlar için entegre uygulamayı başlatan bir işlem şirketi. XEEDA, Bitcoin ve diğer dijital para varlıklarını doğrudan akıllı telefonlardan almak, değiştirmek ve yönetmek için uygun ve güvenli bir yol sağlamak üzere çoklu faktörlü kimlik doğrulama ve biyometrik güvenlik özelliklerinden yararlanır.

XEEDA, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Litecoin, Litecoin Cash, Ripple, Dash, ZenCash, NEM, Ethereum Classic, Stellar ve ERC-20 tokenlerini destekler. XEEDA’nın donanım cüzdanı, internete güvenmek zorunda kalmadan, kötü amaçlı yazılım ve bellenim saldırılarına karşı bağışıklık kazandıran soğuk bir cüzdan.  Shapeshift, web ve mobil platformlar aracılığıyla dijital varlıkların global ticaretini sunan bir kripto para birimi platformu. Bu platform 2013 yılında İsviçre’de kuruldu. Bu platformdaki kullanıcıların hesap oluşturma, para yatırma ya da kişisel bilgi sağlamalarına gerek yok.

ShapeShift Borsası ile XEEDA ortaklığı neler vaat ediyor?

XEEDA’nın CEO’su Kevin Maloney, ShapeShift’in XEEDA ile ortaklığının amaçlarını gerçekleştirmelerine yardımcı olacağına inanıyor. Kevin Maloney açıklamalarına şunları ekledi:

XEEDA cüzdanını ShapeShift ile entegre etmek için inanılmaz heyecan duyuyoruz. İnternet kullanımı ve küresel ekonomi, akıllı telefonlar aracılığıyla iletişim ve işlemlerle daha da artıyor. ShapeShift ile yapılan işbirliği, doğrudan mobil erişim gerektiren kripto toplulukları için uygun ve güvenli bir platform oluşturarak dijital para biriminin benimsenmesini hızlandırma vizyonumuzu destekliyor. XEEDA, donanım cüzdanımızı ve entegre uygulamayı kullanarak, kullanım kolaylığı ve mobilite aracılığıyla dijital para piyasalarına güvenli erişim sağlamaya odaklanıyor.

Sınırlı bir süre XEEDA donanım cüzdanı, ön sipariş veren ilk 1.000 müşteri için yaklaşık 199 ABD doları değerinde orijinal fiyatında bir indirim sunulacak. Dağıtım süreci ise Eylül ve Aralık 2018 tarihleri arasında başlayacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin