7 haziran ethereum
ETH/USD gözünü yükseklere dikti

7 Haziran Ethereum fiyat analizi:  ETH/USD gözünü yükseklere dikti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

7 Haziran Ethereum fiyatı ile ilgili detaylar aşağıda şu şekilde listelenmiştir:

  • Ethereum fiyatı pozitif alanda bulunmaya devam ediyor. Ve ABD doları karşısında 590 dolar seviyelerinde iyi bir destek bulunuyor
  • Saatlik ETH/USD grafiğinde 602 dolar desteği ile kritik bir yükseliş trendi bulunuyor
  • Paritenin yukarı yönlü trendini devam ettirebilmesi için 614 dolar direncini kırması gerekiyor
  • Ethereum’un ABD doları ve Bitcoin karşısında değer kazanımı devam ederken, 614-615 dolar direncinin sorunsuz geçilmesi bu değer artışının devamı için oldukça önemli

7 Haziran Ethereum fiyatı ile ilgili gelişmeler

Eth fiyatı ABD doları karşısında son birkaç seansta 590 dolar üzerinde pozitif bir görünüm sergiledi. Fiyatın 590 dolar desteğine doğru zaman zaman hareket ettiğini fakat bu hareketlerin kısıtlı kaldığı görüldü. Alıcılar fiyatın 590 dolar ana destek noktası ve 100 saatlik hareketli ortalamanın altında düşüp, kayıpların artmasına engel oldu. Bu seviyelerden net bir iyileşme görüldü ve fiyatın hızlı bir şekilde 600 dolar pivot seviyesine geri döndüğü görüldü.

Başlangıçta, fiyat 610 dolar seviyesi ve 100 saatlik hareketli ortalama üzerine doğru rahatça hareket ettiği görüldü. 636 dolar zirve seviyesi ile 573 dolar olan dip seviye arasında belirlenen Fibonacci destek-direnç seviyelerine göre, fiyatın fib 50 seviyesi üzerine yerleştiği görülüyor. Kazançların artması için günlük kapanışların 614-615 dolar üzerinde olması ve bu seviyenin yukarı yönlü kırılması gerekiyor. Başarılı bir yukarı yönlü kırılım ise fiyatın 635 dolar seviyelerine doğru tırmanışının kapılarını açar. Diğer senaryoda fiyat aşağı doğru kayarsa, 600 dolar seviyesinde sağlam bir destek ile karşılaşacaktır. Aynı zamanda ETH/USD saatlik grafiğinde 602 dolar desteği ile kritik bir yükseliş trendi gözükmektedir.

Ethereum Price Analysis ETH USD

Grafiği baktığımızda fiyatın 602 – 605 dolar seviyeleri ve 100 SMA’nın üzerinde destek bulduğunu görüyoruz. 602 dolar üzerinde kalındıkça güç toplayacak olan ETH, kısa vadede 615 dolar üzerinde kazanımlarını arttırabilir.

Saatlik MACD: yükseliş alanında bulunmaya devam ediyor

Saatlik RSI: 50 seviyesinin üzerinde seyri devam ediyor

Ana destek seviyesi:  602 dolar

Ana direnç seviyesi: 615 dolar

newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin