Sert yükselen popüler Altcoin’de yeni gelişme – işte ayrıntılar
Sert yükselen popüler Altcoin’de yeni gelişme – işte ayrıntılar

Sert yükselen popüler Altcoin’de yeni gelişme – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum gaz ücretleri yeni zirvelere dokundukça, katman-2 ölçeklendirme çözümüne duyulan ihtiyaç gün yüzüne çıkıyor.

Matic Network büyük bir yeniden markalama yapıyor

Lider katman-2 Ethereum ölçekleme platformu olan Matic Network, bugün Polygon, olarak yeniden markalaşmasını duyurdu.

Yeniden markalaşma, Ethereum blok zincirinde rakip akıllı sözleşmeler platformu Polkadot’ta çalışan sisteme benzer bir çoklu zincir sistemi oluşturmaya yönelik büyük bir stratejik geçişi içeriyor.

Özellikle, yeniden markalaşma Matic Network’ün (veya Polygon’un) potansiyel kullanım durumlarını büyük ölçüde genişletiyor.

Polygon başlangıçta Ethereum’un yüksek gaz ve düşük ölçeklenebilirlik sorunlarına çözümler sağlamaya odaklanan bir Ethereum yan zinciri olarak tasarlanmışken, Polygyon sağlam bir çok zincirli mimari sunuyor. Esasen, yeni mimari, Ethereum’un aynı anda daha düşük ağ ücretlerine neden olurken verimli bir şekilde ölçeklenmesini sağlamak için hem Ethereum’un yan zincirlerinde hem de ikinci katmanında yer alacak.

Polygon’daki Yenilikler

Yukarıda belirtilenlere ek olarak, Polygon ayrıca Optimistic Rollups, zkRollups ve Validium gibi çeşitli diğer katman 2 çözümleri için ek desteğe sahip olacaktır. Bu çözümler, altta yatan ana blok zincirini tıkamadan çok sayıda blok zinciri işlemi göndermeyi basitleştirmenin farklı yollarını sunar.

“Polygon, bunu başarmanın bir yolu olarak tescilli bir yazılım geliştirme kiti (SDK) ile ölçeklendirme çözümünü seçerken projelere daha fazla seçim özgürlüğü vermeyi hedefliyor.”

Coinbase Ventures ve Binance Labs’ın beğenileriyle desteklenen Polygon, 2020’deki lansmanından bu yana kripto para piyasasını fırtınaya sürükleyen Polkadot’un beğenilerine mücadeleyi getirmek isteyen Hindistan merkezli bir blok zinciri projesidir.

BTCManager tarafından bu yılın Ocak ayında bildirildiği üzere Polkadot, piyasa değeri açısından büyük kripto para birimlerini geride bırakarak ilk beş kripto projesi arasında yerini aldı.

Polygon, Polkadot’u geçebilmek için, Ethereum topluluğundan Anthony Sassano, Mythos Capital’den Ryan Sean Adams ve Ethereum Vakfı’ndan bir geliştirici olan Hudson Jameson gibi bir dizi saygın figürü ekosistemine getiriyor.

Yazım sırasında, Polygon’un yerel tokenı MATIC’in fiyatı, 504 milyon dolarlık piyasa değeri ile 0.102 dolardan işlem görüyor.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin