Tüm zamanlar rekorunu tazeleyen Ethereum’da bu seviyelere dikkat!
Tüm zamanlar rekorunu tazeleyen Ethereum’da bu seviyelere dikkat!

Tüm zamanlar rekorunu tazeleyen Ethereum’da bu seviyelere dikkat!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum yükselişini uzattı ve ABD doları karşısında tüm zamanların en yüksek seviyesi 1.830 dolara yükseldi. ETH fiyatı pozitif bir bölgede işlem görüyor ve 1.900 dolara doğru daha fazla kazanç için ayarlanmış görünüyor.

Ethereum daha düşük seviyelerde düzeltme yaşadı. Ancak 1.830 $ civarında yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesini belirleme gücünü yeniden kazandı.

Fiyat şu anda 1.750 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerinde işlem görüyor.

Saatlik ETH / USD grafiğinde 1.760 dolara yakın destekle oluşan büyük bir yükselen kanal var.

Parite kısa vadede düşebilir, ancak boğaların 1.850 doların üzerinde daha fazla kazanç hedeflemesi muhtemel.

Ethereum fiyatı yüksek seviyede

Ethereum, 1.800 $ seviyesinin üzerine çıktıktan sonra kısa vadeli bir aşağı yönlü düzeltme başlattı. ETH 1.760 doların altında düzeltildi, ancak 1.720 doların üzerinde sabit kaldı.

Sonuç olarak, 1.800 dolar seviyesinin üzerinde yeni bir artış oldu. Hatta Ethereum fiyatı 1.830 $’a yakın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça üzerine yerleşti. Şu anda 1.800 dolar seviyesinin üzerinde olumlu işaretler gösteriyor.

Ethereum Price

Orta seviye bir destek 1.770 $ seviyesine yakın. Son dalganın %76.4 Fib geri çekilme seviyesi 1.755 $ düşük seviyeden 1.830 $’a yükseldi.

Ethereum 1.830 $ ve 1.850 $ direnç seviyelerini temizleyemezse, daha düşük seviyelerde düzeltme yaşayabilir. Olumsuz tarafı, ilk büyük destek 1.770 dolar seviyesine yakın.

Bir sonraki büyük destek, 1.760 $’lık kanal desteğine yakın. Daha fazla kayıp, muhtemelen fiyatı 1.700 dolar seviyesine ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya yönlendirebilir.

Teknik göstergeler

Saatlik MACD – ETH / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş ivme kazanıyor.

Saatlik RSI – ETH / USD için RSI hala 50 seviyesinin oldukça üzerinde.

Ana Destek Seviyesi: 1.760 dolar.

Ana Direnç Seviyesi – 1.850 dolar.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin