SelfKey (KEY) tokeninin artış hızı devam ediyor
SelfKey (KEY) tokeninin artış hızı devam ediyor

SelfKey (KEY) tokeninin artış hızı durmuyor: KEY yüzde 750 oranında arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance SelfKey (KEY) tokenini 27 Haziran’da platformunda listelediğini duyurdu. Binance’de listelendikten sonra SelfKey’in artış hızı durmuyor.

SelfKey (KEY) tokeninin artış hızı devam ediyor

Binance’de 27 Haziran’da listelenen SelfKey, ilk etapta 172 Satoshi’den işleme açıldı ve daha sonra 116 Satoshi’ye düştü. 28 Haziran ise kripto para 271 Satoshi’ye yükseldi. SelfKey 29 Haziran’da 200 Satoshi’den 300 Satoshi’ye yükseldi. Bugün ise 777 Satoshi’ye kadar yükselen SelfKey, yazım sırasında 469 Satoshi’den işlem görüyor. SelfKey şu anda %125 oranında artışla 0,03 dolardan işlem görüyor. SelfKey, 59 milyon dolarlık piyasa değeriyle 131. sırada yer alıyor.

SelfKey (KEY) fiyat grafiği
SelfKey (KEY) fiyat grafiği

SelfKey şu anda, Binance’de volatilitesi en yüksek kripto paralar olan Ethereum ve EOS’tan 4 kat daha fazla yatırım almış durumda. SelfKey bu hafta piyasada en iyi performans gösteren ve en çok kazanan kripto para oluyor.

SelfKey (KEY) nedir?

SelfKey bireyleri ve şirketleri dijital kimliğinin tam mülkiyetiyle daha fazla özgürlük, mahremiyet ve zenginlik bulmaya teşvik eden bir Blockchain’e dayalı, kendi kendine egemen bir kimlik ekosistemi. SelfKey, bireylerin ve şirketlerin kişisel verilerini kontrol edip yönetebildikleri, kripto para birimi portföylerini güvenli bir şekilde yönetebildikleri, sertifika verenler ve güven veren taraflarla işleyebilecekleri ve mali, göçmenlik ve kripto para birimi ile ilgili hizmetlere kolayca ve acısız bir şekilde dahil olabilecekleri bir kimlik cüzdanı sağlar.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin