Piyasalar düşüş yaşarken Selfkey performansı ile şaşırtıyor
Piyasalar düşüş yaşarken Selfkey performansı ile şaşırtıyor

Selfkey (KEY) işlem hacmiyle Ripple, TRON ve Litecoin’i geride bırakıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance, resmi internet sitesinde dört gün önce, kullanıcıların gizliliğine ve özgürlüğüne saygılı bir Blockchain tabanlı kimlik doğrulama teknolojisi olan Selfkey (KEY) tokenini listelediğini açıkladı. Binance’de listelenmeden sadece bir hafta önce, KEY 13.000 dolarlık bir piyasa değeri ile 0,0068 dolar seviyesinden işlem görüyordu.

Selfkey (KEY) fiyat grafiği
Selfkey (KEY) fiyat grafiği

Piyasalar düşüş yaşarken Selfkey performansı ile şaşırtıyor

Binance’de listelendikten birkaç gün sonra ise KEY %470 oranından fazla değer kazandı. KEY yazım sırasında, %16 oranında düşüşle 0,03 dolardan işlem görüyor. KEY şu anda 64 milyon dolarlık piyasa değeriyle 126. sırada yer alıyor. Binance’de listelenmeden önce KEY, 345. pozisyonda işlem görüyordu.

Sektördeki yatırımcılar KEY’deki bu artışın Binance’de listelenmesi nedeniyle geçici bir pompalama olduğunu düşünse de, kripto paranın ticaret hacmi aksi yönde olduğunu gösteriyor. SelfKey, 24 saatlik işlem hacmi bakımından Litecoin, Ripple ve TRON’u geçiyor. KEY’in 24 saatlik işlem hacmi 497 milyon dolar. KEY’in etkileyici performansı piyasaların ve Bitcoin’in düşüş yaşadığı bir döneme denk geliyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin