Dünyanın en büyük kripto para borsası OKEx oldu!
Dünyanın en büyük kripto para borsası OKEx oldu!

Sektördeki en iyi kripto para borsası hangisi? Bu borsayı en iyi yapan nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Blockchain araştırma firması tarafından yapılan son bir rapor, kripto pazarını karıştırıyor. Rapor, ağırlıklı olarak kripto para borsalarına ve küresel ölçekte sıralamalarına odaklanıyor. Borsaları birbirlerine göre ölçmek için kullanılan çeşitli metrikler var. Bunlar, likidite seviyesi, işlem hacimleri, müşteri desteği, güvenlik ve aktif kullanıcıların sayısını içerir. Blockchain Transparency Institute tarafından hazırlanan rapor kripto para borsası Binance’i en üst sıraya yerleştirdi.

Binance neden en iyi kripto para borsası?

Bir numaralı pozisyonu ikiye katlamak için Binance’in sıralamada kullanılan çeşitli kriterlerde iyi performans göstermesi gerekiyordu. Borsa kullanıcı sayısında öne çıkıyor. Günlük olarak yaklaşık 160.000 kullanıcıya hizmet veriyor. Binance’in günlük işlem hacmi 1 milyar doların üzerinde. Kripto para borsası, mobil kullanıcılar ve hacim-ziyaretçi oranı açısından da önde yer alıyor.

Sıralamaya göre, OKEx 105.609 aktif kullanıcı ile ikinci sırada ve günlük işlem hacmi 694 milyon dolar civarında. İlk 10 arasında yer alan diğer kripto para borsaları ise Huobi, BitStamp, Upbit, Bitfinex, Kraken, HitBTC ve Coinbase’yi içeriyor.

Sahte işlemler sektörden nasıl ayıklanacak?

Blockchain Transparency Institute, raporda ayrıca birçok borsanın pump ve dump şemaları düzenlemek için küçük altcoinleri kullandığını bildiriyor. Binance sahte işlem hacimlerini ayıklamak için etkili önlemler alıyor. Borsa geçtiğimiz günlerde tüm kripto para listeleme ücretlerini hayır kurumlarına bağışlanacağını açıkladı. Şirket, bağışları yeni Blockchain Charity Vakfı aracılığıyla kanalize edecek. Umarız, bu hareket potansiyel kripto dolandırıcılığı için cesaret kırıcı olacaktır.

CoinMarketCap sitesi de işlem hacimlerini doğrulamak için çalışıyor. Bunu başarmak için, veri sitesi sahte hacimleri filtrelemek ve doğrulanmış rakamları ayarlamak için yeni bir etkili algoritma geliştiriyor.

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin