İşte ticaret hacmini büyük ölçüde kaybeden 6 kripto para borsası

Ekim 2018’de ticaret hacmini kaybeden 6 kripto para borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi fiyatları yılın başından beri düştüğü için borsalar hacim için mücadele etmeye devam ediyor. Yeni istatistikler, tüm önemli platformların önemli eksikliklerle karşılaştığını ve görüşte gerçek bir iyileşme olmadığını gösteriyor. Aşağıdaki altı kripto para borsası, en fazla işlem hacmini yüzde olarak kaybetti.

İşte ticaret hacmini büyük ölçüde kaybeden 6 kripto para borsası

6- Coinbase Pro

Birçok kişi, işlem hacmi açısından Coinbase Pro için yüksek umutlar beslese de, gerçeklik çok farklı. Eylül ve Ekim ayları arasında şirket, işlem hacminin %41’ini kaybetti. Halihazırda 2,25 milyar dolarlık bir hacim olsa da, borsa eski konumuna gelebilmek için fazlaca çaba sarfedecek.

5- Kraken

Kraken’in Eylül ve Ekim ayları arasındaki ticaret hacmini sürdüremediğini öğrenmek hiç kimseyi gerçekten şaşırtmadı. Süreçte toplam hacim 2,09 milyar dolara düşerek %44’lük bir düşüş yaşadı. Özellikle de Kraken’in Coinbase Pro’yu geçmesi biraz endişe verici bir trend.

4- OKEx

OKEx, bugün altcoin trader’ları arasında oldukça popüler olsa da hacmi de hızla art arda büyük bir düşüşle karşı karşıya. Net %47’lik bir kayıp, özellikle Eylül 2018’de 24,64 milyar dolarlık bir değişim için oldukça fazla. Bir şey önemli ölçüde değişmedikçe, bu net kaybı telafi etmek zor olabilir.

3- Huobi

OKEx’e benzer şekilde Huobi, geçen ay işlem hacminin %47’sini kaybetti. Bu özel durumda, platform aylık bazda yaklaşık 10 milyar doların üzerinde. İki şirket bir araya geldiğinde, Binance’ye bireysel kayıplar nedeniyle rakip olamaz.

2- Bitfinex

Bitfinex bile bu zahmetli zamanlarda yüksek ticaret hacmini sürdüremiyor. Bitfinex durumunda, net hacminin %48’i oldukça endişe verici. Borsanın toplam hacmi şu an 7,81 milyar dolara düştü. Bu sektör genelindeki trend çok sorunlu olmasına rağmen, genel olarak oldukça sağlam bir yapılı bir borsa.

1- Poloniex

Belki de en büyük sürpriz Poloniex’in hızlı bir şekilde çekiş gücünü kaybetmesi. Circle tarafından satın alınmış olmasına rağmen, Poloniex’in birkaç yıl önce altcoin ticaretinin kalesi olmadığı aşikar. Toplam hacmi %56 oranında azaldı. Bu eğilim devam ederse, Poloniex ilk 15’in dışında kalacak.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin