SegWit ödemeleri yüzde 53,82'ye çıktı
SegWit ödemeleri yüzde 53,82'ye çıktı

SegWit ödemeleri, tüm Bitcoin işlemlerinin yüzde 50’sine yayılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

SegWit teknolojisi kullanılarak işlenen BTC ödemeleri sayısı son 24 saat içinde büyük bir artış kaydetti. İlk kez, SegWit ödemeleri, Bitcoin ağındaki işlemlerin yüzde 50’sinden fazlasına sahip oldu.

SegWit ödemeleri yüzde 53,82’ye çıktı

Transactionfee.info verileri, SegWit kullanan Bitcoin işlemlerinin yüzdesinin düzenli olarak yukarı ve aşağı doğru hareket ettiğini gösteriyor. Ancak Haziran ayından bu yana sabit bir genel model gösterildiğinden, ortalama %40’ın biraz altında bir seviyede devam ediyordu.

Son 24 saatteki artış oranı yüzde 43’ün biraz altından yüzde 53,82’ye birden çıktı. Bu, Mayıs ayının sonundaki artıştan bile daha büyük bir artış oldu. SegWit teknolojisinin benimsenmesi, bir ödeme yöntemi olarak Bitcoin’in daha fazla kullanılmasını önerebilir. Çünkü SegWit protokolü son kullanıcılar için daha düşük ücretlerle daha hızlı işlem yapılmasını sağlar.

Yakın zamanlarda, ABD kripto borsası Coinbase Bech32 SegWit için destek sözü verirken, kripto donanım cüzdanı KeepKey’in en son güncellemesi de protokol için destek içermekte. SegWit ayrıca, 540107 bitinin 2 megabayt büyüklüğündeki blokları olanaklı kılan teknolojiye bağlı olarak, geçen ayın en yüksek değeri olan 2.30 megabayt seviyesine çıktı. Bu performans ile iddia ettiği en büyük şirket olma özelliğini yani 540107’yi doğrulamış oldu.

Bitcoinist

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin