featured

Son Dakika: SEC Bitcoin ETF’si başvurularından birine ilişkin açıklama yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Bitcoin ETF’si başvurularından birine ilişkin yeni bir belge yayımladı.

SEC, GraniteShares’in Bitcoin ETF’si başvurusuna yönelik açıklama yaptı

SEC yayımladığı belgede, GraniteShares Bitcoin ETF ve GraniteShares Short Bitcoin ETF’sinin hisselerini listelemek ve ticaretini yapmak için önerilen kural değişikliğinde yeni bir güncelleme yaptı. SEC söz konusu belgede başvuru sahiplerini son beyanlarını komisyona sunmaya çağırıyor. SEC yayımladığı belgede, bu başvuru hakkında verilecek kararın 26 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşmesini beklediğini belirtiyor. SEC’in yayımladığı belgede konuya yönelik şu ifadeler yer alıyor:

Buna göre Komisyon, Uygulama Kural 431 uyarınca, 26 Ekim 2018 tarihine kadar, herhangi bir tarafın veya başka bir kişinin, yetki verilen otoriteye göre yapılan eylemi desteklemek veya buna karşı çıkmak için bir beyanda bulunabilecek.

GraniteShares Bitcoin ETF başvurusu 5 Ocak 2018’de yapıldı

GraniteShares Bitcoin ETF başvurusu 5 Ocak 2018’de CBOE BZX Borsası tarafından  yapıldı. SEC 22 Ağustos 2018 tarihinde kararı reddettiğini açıkladı. Ancak kısa bir süre sonra karara ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Bu açıklamada SEC, yetkilendirilmiş kişiler tarafından verilen red kararını yeniden gözden geçirileceğini belirtti. GraniteShares ETF başvurusuna ilişkin nihai kararın 26 Ekim 2018 tarihinde verilmesi bekleniyor.

Blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin