SEC’in tarihinde bir ilk: Ethereum tabanlı tokenin satışı onaylandı!
ETH yatırımcılarına müjde: SEC’in son kararı Ethereum’un önünü açtı

SEC’in tarihinde bir ilk: Ethereum tabanlı tokenin satışı onaylandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Blockchain tabanlı oyun girişimi Pocketful of Quarters’ın (PoQ)  Ethereum tabanlı token satışını onayladı. Bu, SEC tarafından  Ethereum tabanlı bir altcoin’in satışına verilen ilk onay olması nedeniyle önemli bir gelişme.

SEC, Ethereum tabanlı PoQ’nun token satışına onay verdi

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Ethereum Blockchain’i üzerinde tokenler çıkarmak isteyen bir oyun startup’ı olan Pocketful of Quarters’a (PoQ) “no action letter” verdi yani token satışını onayladı. Kurum, PoQ’nun ERC-20 standardına dayalı Quarters token’lerini menkul kıymet olarak kaydetmeden yasal olarak satabileceğini belirtti.

Bu, SEC’in token satışı yapmak isteyen bir şirkete verdiği ikinci onay, ancak ilk Ethereum tabanlı token onayı. SEC daha önce Nisan ayında uçak kiralama şirketi TurnKey Jet’in token satışına onay verdi. 25 Temmuz tarihli mektubunda, SEC’in FinHub kanadının baş yasal sorumlusu Jonathan Ingram şunları yazdı:

Sunulan gerçeklere dayanarak, PoQ kripto para projesinin Menkul Kıymetler Kanunu kapsamında bir menkul kıymet olmadığına karar verildi. Bu nedenle PoQ, Menkul Kıymetler Kanunu’nun 5. maddesi uyarınca kayıt yaptırmadan Quarters token’lerini satabilir.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin